V půlce října jsme se opět vrátili do Kempu Vysoké Pole, aby jsme si zde užili podzimní víkendovou akci se závody BEDOG CUP, které se konaly pod záštitou internetového obchůdku www.bedog.cz . Vzhledem k tomu, že počasí posledních dnů bylo docela chladné, tak jsme měli obavu, aby nám tentokrát opravdu počasí přálo a bylo aspoň trochu tepleji, nebo spíš, aby hlavně nepršelo. Kdo se zúčastnil tak ví, že po chladnějším ránu začalo kolem poledne na louku, kde se běhalo, svítit slunce a bylo velice příjemně.

Velice nás překvapil Váš zájem o závody a týden po tom, co jsem zveřejnila propozice, jsme museli zastavit přihlašování, protože se nám konečný počet zastavil na čísle 74. Nakonec dojelo 68 závodících psů a z toho 57 RR.  Sporťáci se tentokrát museli poprat s nelehkým terénem, kdy nebyla louka posekaná, jak jsme předpokládali a sem tam nám vysoká tráva při závanu větru zastavovala časomíru a také je na začátku trošku pozlobil naviják. Závody i přes to proběhly ve výborné atmosféře a musím Vás pochválit, že min. první polovina proběhla bez větších prodlev. Při druhém kole už se nehlídalo tolik pořadí, ale po skončení závodů jsme vyhodnotili, že na dalších akcích se bude pořadí dodržovat, aby nedocházelo opět k tomu, že se navzájem předbíhá a dochází k nesrovnalostem.

Všem bych Vám chtěla poděkovat za účast, za to, že jste tam min. dopoledne vydrželi a koukali na závody i když ve stínu bylo opravdu chladno a že jste byli vzorní a sledovali si pořadí.

Samozřejmě děkujeme za skvěle připravený sponzoring Hance Paclíkové a jejímu internetovému obchodu www.bedog.cz, která si s přípravou dala velkou práci a také opět děkuji Vlaďce Hovorkové za skvělé fotky.

FOTKY: ZDE

Absolutní vítězem RR se stal s časem 15:98 ANTONY JOE BAWEAN´S HOPE 

Absolut rr-Joe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pořadí v jednotlivých kategorií s celkovými výsledky najdete v příloze :

229 kBVýsledková listina Bedog Cup Vysoké Pole

 

A pěkná koláž vítězek kategorie fenek rr od Hanky:

Feny-pořadí

1. Unique Angel By Anima Animal (Ani)

2. Azíza Gree Gree

3. Chelsey z Korycanských skal

4. Aerin Gree Gree