Ani nevíte, jak jsem ráda, že zde můžu napsat…proběhlá akce!! Poté, co jsme nechali udělat revizi coursingového zařízení s výsledkem, že je motor v pořádku, jsme si říkali, že se může pokazit akorát počasí!! Sice týden před tím pořád hlásili, že bude nádherně, ale jen co se blížil víkend určený pro závody, tak už předpověď tak příznivá nebyla. Musela jsem přesvědčovat nejen sama sebe, že to prostě vyjde a pršet a ani žádné další přívalové srážky a bouřky prostě nebudou!! Protože většinou do Vysokého Pole jedeme už od pátku, tak jsem se ráno probouzela s obavami, jak to bude na nebi vypadat. No kolem 8 bylo zataženo, ale chvalabohu se vypršelo večer a obloha nevěstila nic hrozného. Tentokrát jsme chtěli být řádně připraveni a tak chlapi začali stavět trať již brzy ráno, aby byl dostatek prostoru v případě, že by něco bylo špatně! A také, že bylo!! Jen co zapojili naviják, opět se vyskytla stejná chyba, jako minule!! Naštěstí jsme sebou měli skvělého Pepu Čecha, který rozumí elektrice a dokázal závadu opravit!  Moc mu za to děkujeme!!

Nakonec vyplynulo, že už od minula v trafostanici nešla jedna fáze a tím pádem nám to na navijáku házelo podpětí a motor prostě vypínal! Ani nevíte jak nám spadl kámen ze srdce, že se to podařilo opravit a mohlo se začít běhat. Jednu chvíli jsem se bála, zda všichni, kdo se nahlásili, dojedou, ale byli jste skvělí a i když jsme nejeli přesně podle pořadí, díky tomu, že se dá na časomíře přecvakávat pořadová čísla, závody pěkně odsypávaly a mohly jsme běhat tři kolečka. Kolem poledne se na nás trochu zamračilo nebe a sprchlo pár kapek, ale jinak můžu říct, že počasí vyšlo parádně a já se kochala, jak to některým jedincům běhá! Poprvé se nám stal také menší úraz, kdy se Nikča Katky Novotné v zápalu běhu dostala do kontaktu s kladkou a roztrhla si kůži na levém rameni přední tlapky. Vypadalo to škaredě, ale nekrvácelo to a chvalabohu to byla jen kůže, ale i tak musela odjet na šití a závody pro ni skončili. Nikča je ale bojovnice a věřím, že si to na dalších závodech pěkně vynahradí!

Chtěla bych ještě jednou moc poděkovat Pepovi Čechovi, že tak skvěle opravil závadu na trafostanici, dále Hance Paclíkové za pomoc s cenami, Jitce Mrázkové za vzorné vybírání peněz a korigování lidí od restaurace na dráhu. Dále pak také Janě Helešicové za pomoc s výsledky a diplomy. A nejvíc děkuji všem našim sporťákům. Pepovi, Petrovi a Honzovi za perfektní zvládnutí závodů.

Poděkování také patří všem, kteří nám pomáhají se stavěním trati a jejím následným poklízením! Moc nám ulehčujete práci.

Jelikož nám chyběla naše dvorní fotografka, tak tentokrát nemám ze závodů žádné fotky. Sice někteří fotili, ale odkaz žádný nemám!

Absolutním vítězem RR s nejrychlejším zaběhnutým kolem za 14:59 se stala Eliška (Kiss Of Shadow Helya Ridge)

Nejrychlejším příchozím se stal zlatý retrívr Danny s časem 15:42.

Všem vítězům gratuleme a těšíme se na další akci!

Tabulka s výsledky na Kvapíka bude vložena!

Jednotlivé výsledky máte seřazené níž v odkazu:

308 kBVýsledky 1.závody Vysoké Pole