Tak po infarktovém dopoledni a stresovém odpoledni Vám oznamuji, že se SC 2014 musí, z naléhavých důvodů, přemístit z Javorové Skály, na Vysoké Pole ke Svitavám!! Máme obrovské štěstí, že jim zrušila pobyt jedna organizace a vyskytl se jim tam prostor. Pokud jsme nechtěli měnit termín campu, sáhli jsme po této příležitosti a doufám, že až uvidíte soupis ubytovaných, že snad budete spokojený. Snažila jsem se dát dohromady lidi, kteří se znají, spolu se psy, aby se mohli, někomu vyšla chatka sólo. Berte to tak, že jak na pokojích, tak v chatkách trávíme min. času…takže snad budou spokojený i ti na pokojích. 4 pokoje nad restaurací mají svoje soc. zařízení. 3 pokoje vedle skladu vedle v budově mají soc. zařízení na chodbičce.

 

Takže k cenám. Budu muset vypočítat, jak to bude vycházet. Takže Vám přepočítám přihlášky, znovu je vytisknu a budeme konzultovat až na místě. Asi se bude doplácet ta zaplacená záloha – min. ta 500 Kč na osobu, ale to dám každému vědět. Nebudu strašit dopředu.

Ceny nám udělaly úplně super takže:

Ubytování :

  • dospělý – chata i pokoj 200 Kč/osoba
  • Děti do 6 let – pokud budou mít svoje povlečení – ZDARMA
  • Děti nad 7 let – 100 Kč/osoba

Jídlo :

  • dospělý plná penze – 220 Kč/osoba
  • dospělý polopenze – 140 Kč/osoba
  • děti do 6 let – buď se rodiče uskromní a dají jim ze svého, nebo 100 Kč plná penze – na menší porce
  • děti nad 7 let -plná penze 160 Kč
  • děti nad 7 let – polopenze 100 Kč

Co se týká ostatního, tak vše zůstává v platnosti. Ubytování je lepší jak na Javorce.  Chatky jsou 6-7 místné,  mají svoje soc. zařízení – sprcha + WC. Možná si vezměte toaletní papíry, to nevím, jak na tom budou. Peřiny mají všechny chatky a povlečení se fasuje. Kromě prťat (do 6 let) je pro sebe nemusíte brát. Povlečení mají čisté a pěkné. Máme k dispozici spodní bar s pípou a pivem, dle našeho přání. Dole v baru je i varná konvice. Lednice na některých chatách jsou, ale ne na všech. Ale určitě se dá domluvit uskladnění jídla.

Jídlo je zajištěno v pěkné restauraci. Během dne se bude dát koupit i dodatečné jídlo. Pokud se chcete podívat, jak to tam vypadá, tak  odkaz ZDE .

Pokud někdo budete chtít zrušit pobyt, chápeme to a jen mě kontaktujte. Domluvíme podrobnosti.

Koho tohle neodradí, tak Vás v sobotu budeme očekávat a hlavně se  moc těšit!!!

Takže přehled ubytovaných najdete dole v odkazu!

69 kBUbytování-web