V neděli jsme se vrátili z víkendového pobytu v Rekreačním areálu Pecka, kde proběhne další ročník letního Summer Campu 2015. Nenapadá mě žádné jiné slovo, než že jsme byli nadšení!! A to úplně vším. Né jen, že nám krásně vyšlo počasí a v sobotu bylo úplně jasno a teplo, ale líbilo se nám tam naprosto všechno. Výhled, ubytování, rozmístění chatek, sportoviště, jídlo, společenská místnost s krbem, pingpongovými stoly, fotbálkem, neskutečně milý a vstřícný personál, okolí, výhled, lesy, procházky! Ani nevím, co bych ještě vyjmenovala. Seděla jsem na terase, koukala na nádherný výhled na hrad Pecka a celé městečko Pecka a byla neskutečně spokojená a nadšená a pevně věřím, že se Vám tam všem bude hodně líbit!! Sice se tam docela nachodíme, protože terén je rozsáhlý a na WC a do sprch se bude chodit do kopce…ale to je asi tak jediná stinná stránka.

Vaří úplně perfektně a celý personál od pana správce, až po kuchařky, jsou strašně hodní! Takže v co nejbližší době udělám plánek rozmístění chatek a spustím přihlašování, protože se v lednu bude opět platit záloha. Přednost budou mít členové rr-sportu a ti mají samozřejmě přednostní právo vybírat si chatky. Pokoje jsou bohužel plné a mám k dispozici pouze 2, které jsou už dopředu obsazené.

Jinak za společnost na víkendovce děkujeme Hovorkům, Čechům, Jalovým, Havlíkům, Juráskům, Jitce Jistebnické a Kamile Janáčkové. Bylo to opravdu super a už se moc těším na léto 2015!

Fotky od Vlaďky z areálu ZDE

IMG_20140726_135736