Konečně jsem se dostala k tomu, abych napsala něco o posledních závodech letošního roku. Ani jsem netušila, že budou tak skvělé!! Sice nám moc nevyšlo počasí a bylo docela blátivo, ale myslím, že to zas tak moc nikomu nevadilo a že jste si to jak Vy, tak i my užili.

Když jsem do startovní listiny zapisovala číslo 67, tak jsem se utěšovala, že to bude v pohodě, že stejně všichni nedojedou, protože to tak vždy bylo. Nenapadlo by mě, že i když nebylo úplně ukázkově, ráno pršelo, byla mlha, že dojedete skoro všichni. A navíc, že stihneme odběhat 3 kola a to díky tomu, že naviják i časomíra jeli bezchybně a i vy jste byli skvělí a prostě pořád byl někdo na startu a nemuseli jsme na nikoho čekat a nebo někoho uhánět.

Sporťáci tentokrát trať připravili už v pátek, takže se v sobotu  jen ladily detaily. Trošku jsem se bála, jak to kolem těch chatek bude vypadat, ale bylo to naprosto úžasný, protože se dalo krásně sledovat, jak všichni psi zabírají a byl vidět jejich pohyb. Pitbulové a příchozí se nenechali vůbec zahanbit a zaběhnutými časy pěkně šlapali ridgebackům na paty. Bulíčci se zase pasovali srdnatě s délkou tratě a všichni byli úplně úžasný!

Myslím, že co se týká závodní tratě, tak byla asi nejlepší, jakou jsme za celý rok měli postavenou. Shodli jsme se, že se nám tyto závody líbily ze všech nejvíce. V trénincích suverénně vede lokalita v Polničce, kde se dá postavit dlouhá a členitá trať, ale na závodech jsme limitováni délkou zástěny.

Za celý realizační tým bych Vám všem chtěla hodně moc poděkovat za to, že s námi celý rok jezdíte a že se Vám to s námi snad líbí. I nadále se budeme snažit, aby se všechny naše akce vedly v duchu…”Udělejme naše psy šťastné” a jejich páníčky tím pádem spokojené 🙂 Také moc děkuji všem, kdo nám celý rok pomáhají se stavěním trati a jejím bouráním, s vybíráním peněz, fotografováním a prostě se vším, co se týká úspěšného chodu každé naší akce!

Za fotky tentokrát děkuji Marcelu Havlíkovi, ale asi některé zklamu…né všichni závodníci jsou vyfoceni.

Nicméně FOTO ZDE

ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM SE STAL : CHARLIE – majitelky Lucíe Havrlentové s časem – 15:28

NEJRYCHLEJŠÍM PŘÍCHOZÍM SE STALA: TANNER´S CASHIRA (Táňa) – fenka Silken Windhound chrta majitelky Lindy Derežic s časem – 14:42

Výsledková listina v odkazu níže:

144 kBVýsledky 5 závody Sněžné