Konečně jsem se dostala k tomu, abych Vám sem vložila výsledky náhradních závodů, na které jste za námi dojeli na Pecku. Dopředu se omlouvám, že to tak dlouho trvalo, ale vzhledem k tomu, že mám pořád dovolenou, záměrně se vyhýbám kontaktu s PC. :))

I když Vás dojelo jen kolem 20, tak si myslím, že to byla vydařená akce a běhy pěkně odsypávaly. Trochu nás vystrašilo počasí, ale jste príma, že jste se nezalekli a chtěli i přes tu trochu deště pokračovat. Vzhledem k tomu, že běhali jen bulíci a pitbulové, tak bylo brzo odběháno a přesvědčilo mě to o tom, že rozdělení dne na dopolední a dopolední běhy nebude marné. Při 60 psech, kteří se průběžně hlásí na závody, to bude pro obě skupiny více v klidu. A nejde ani o to, že jsou bulíci více nažhavení a je kolem nich více křiku, ale čekací doba se poměrně zkrátí a bude to rychleji utíkat.

Dodatečně se omlouvám, že si někteří prostě zaběhali více, než bylo zdrávo, protože trochu zlobila technika. Bohužel to nedokážeme ovlivnit, když se nám časomíra zastaví vlivem poryvu větru, nebo něčeho dalšího. Ale ti, co vyhrát měli, to prostě dali i přes to, že běželi snad 6x. Snad se to příště nebude opakovat.

Dále bych Vám ráda sdělila, že na proběhlé členské schůzi, se odsouhlasilo, že standardně se budou na závodech běhat 3 kola a vybírat se budou časy ze dvou nejrychleji zaběhnutých kol. Cena za tyto 3 kola bude i nadále pro všechny příchozí 200 Kč. Pokud budete chtít běhat 4 kolo, cena se pro všechny navýší o 50 Kč na 250 Kč. Počet kol si odsouhlasíme u každé akce. Bude to záležet i na počtu přihlášených psů.

Už teď se na Vás těšíme po letní pauze na dalších podzimních závodech.

Výsledky 3. závodů bulíci a pitbulové:

81 kBVýsledky Pecka bulíci