a po týdenní pauze si dáme pokračování….

Středa – po stopách Francise Drakea – jinak den Ládi Krutila. Tak na tento den si myslím, že se těšila většina osazenstva SC, protože Láďa vždy vymyslí soutěže, kde nám jen šikovnost nestačí a musíme také něco k danému tématu znát. A pokud neznáme…..tak musíme vařit z vody, jako tak činila většina soutěžících!! :)) Opět se dost lidí na tento den pěkně připravil a přišli si zasoutěžit v převlecích. K vidění byly piráti, pirátky, námořníci, plavčíci…..prostě lidi, co byly spojený s mořem. Jednotlivé soutěže byly také pěkně vypečené…..šplh po laně na čas, znalostní test, chůze po chůdách, střelba foukačkou, hod nožem, rozluštění písmenného kvízu, rozpoznání uzlů. No prostě opravdu zase dokonalé disciplíny a prostě uspěli ti nejlepší, nebo min. ti, kterým přálo nejvíc štěstí.

Takto jsme byli všichni krásní:

/home/www/rr sport.eu/www/rrsport/wp content/uploads/2015/08/rrsport img 5627

Soutěžící týmy :))

 

 

 

 

 

 

 

 

Výsledkové tabulky nemám, ale všichni jste je viděli. Na stupních vítězů stanuly družstva ve složení:

1. místo – Petr Brablík, Bára Basovníková a Alena Menschiková

2. místo – Ivana Jurásková, Helena Svobodová a teď nevím, ale určitě tam byl muž :)))

3. místo – Jana Holoubková, Pepa Roupec, Martin Srnec

Pořadí týmů

Pořadí týmů

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotek z tohoto dne moc není, ale odkaz je ZDE

 

Čtvrtek – Interaktivní hry pro psy. Tento den byl pro všechny novinkou, protože jsme si vymysleli, že opět zapojíme do hraní pejsky a potrápíme jim mozkové závity. Bylo připraveno 5 stanovišť, na kterých bylo připraveno 5 různých her.

Stanoviště č. 1  – bedýnka s míčky – rozhodčí Zdeněk Jalový

Na tomto stanovišti museli pesani v bedýnce plné míčků najít určitý počet piškotů a nebyla to zrovna nejlehčí disciplína.

Stanoviště č. 2 – ruličky toaletního papíru s mlskama – rozhodčí Jitka Mrázková

Zde bylo pod několika toaletními papíry umístěno taktéž určité množství pamlsků a pejsek je musel najít. Ruličky stály kolmo na podložce a pamlsky byly uvnitř.

Stanoviště č. 3 – pamlsky zamotané v podložce – rozhodčí Eva Čechová

Princip tohoto úkolu tkvěl v tom, že se před psem do podložky zamotaly pamlsky a pejsek musel podložku postupně odmotávat. Také né úplně jednoduchá disciplína.

Stanoviště č. 4 – forma na mufiny+florballové míčky – rozhodčí já

Byla použita silikonová forma na mufiny. Do pár košíků byly dány pamlsky a celá forma se zaplnila florbalovými míčky. Tady někteří cíleně vyhazovaly jen míčky, kde byl pamlsek, někteří to vzali z gruntu a prostě to vyházeli úplně všechno. 🙂

Stanoviště č. 5 – 3 plastové lahve ve stojanu naplněné piškotami – rozhodčí Margita Jalová

Tohle byl nejtěžší úkol a opravdu ho dali jen ti, co chtěli přemýšlet, jak se k pamlskům dostat. Přijít na to, že se lahve musí rozhoupat a přetočit, aby jim piškoty vypadly…to byla opravdu vyšší psí! Někteří byli hodně šikovný a vyluxovali postupně všechny lahve, některé to prostě nezaujalo a vůbec nevěděli, co se po nich chce.

Nicméně….cílem tohoto dne bylo, po psychické stránce, trochu pejsky unavit. Den jsme zakončili opět novou disciplínou a to takovým jakoby náhradním “dogracingem”. V podstatě jsme udělali ze sítě úzkou dráhu cca 1,5 m širokou a do ní jsme vložili 3 překážky (jen tyčky, přes které bylo přehozeno prostěradlo, aby si psi když tak neublížili). Pod překážkami byl pouštěn střapec a cílem bylo, aby pes proběhl tuto dráhu a neshodil překážky. Tohle jsme nebodovali, ani nijak nehodnotili. Šlo o to, vyzkoušet si novou formu běhu za střapečkem a velice překvapili psi, co normálně za střapcem moc neběží. Tak tady dali klidně 4 kola. Zajímavý poznatek a vzhledem k tomu, že to nebavilo jen psy, ale i pánečky, tak tuto dráhu postavíme někdy i na tréninku, nebo popřemýšlíme o regulérních závodech.

Takto dráha vypadala shora – foceno dronem Petra Roupce.

Dráha dogracingu z leteckého pohledu.

Dráha dogracingu z leteckého pohledu.

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO DOGRACINGU

Fotky létajících psů přes překážky ZDE

Jako nejchytřejího pejska, který měl ze všech soutěží nejvíce bodů jsme vyhodnotili ARONA Saši Roupcové – jako jediný skončil s 15-ti body.

14 bodů – Holly – Míša Trčková a  Ollie Lucka Blažková

13 bodů – Tambika – Zdeněk Helešic, Azari a Barunka- Maruška Kubínová, Chinara a Shaba – Bravencovi, Barbara – Láďa Krutil

12 bodů – Robbie – Alča Menschiková – 4 měsíční mimčo a byl strašně šikovný

 

PÁTEK – DOGTRECK – trasu vybral a vyznačil Standa Mrázek spolu se Zdeňkem Jalovým a Pepou Čechem. Trasy byly ve dvou délkách….4 km a 11 km. Ta menší byla přizpůsobena malým dětem, aby mohli jít také na procházku. Někteří to pojali jako výlet na závěr campu, někteří borci a borkyně opravdu běželi a byli výborný!! Dát v tom teple a v těch kopečkách 11 km, nebyla žádná sranda.

Mezi muži bylo následující pořadí na 11 km běh:

1. místo – Petr Jurásek a Azíza

2. místo – Mároš a Muggi

3. místo – Standa Mrázek a Jim

Muži - pořadí...Mároše nahradil Kubíček :)

Muži – pořadí…Mároše nahradil Kubíček 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pořadí žen na 11 km běh:

1. místo – Bára Pozlerová a Mary

2. místo – Ivana Jurásková a Mia

3. místo – Lenka Zítková a Bastien

Pořadí ženy

Pořadí ženy

 

 

 

 

 

 

 

 

Zvláštní oceněni mezi ženami jsme dali Margitce Jalové, která si tuto trasu zaběhla s Lenny a ve své kategorii žen nad 60 let neměla žádnou konkurenci!! Prostě se nikdo lepší nenašel. Nebo spíš nikdo nebyl takový blázen, aby to běžel :))) Takže Margita měla obdiv nás všech!

Margita Jalová

Margita Jalová

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jinak jsme hodnotili ještě i skupinky a odměnili jsme i jednotlivce na kratší trati, ale důležitější byly ti, co si to dali během. Procházka to byla opravdu vydařená a hlavně, nikdo nezabloudil a všichni se vrátili v pořádku.

FOTKY ZDE

V odpoledních hodinách přijel náš kamarád Honza Dřínek, dovez bednu na pečení selete a v ní krásný kousek prasátka. Jako obvykle bylo vynikající a bylo to takové rozloučení s dalším ročníkem letního Summer Campu!

Prasátko na rožni :)) Velká mňamka!

Prasátko na rožni :)) Velká mňamka!

 

 

 

 

 

 

 

 

V sobotu už se jen dopoledne balilo, loučilo a odjíždělo.

Chtěla bych ještě jednou poděkovat úplně všem, kdo s námi jezdí, že se ničeho nezaleknou a do všech soutěží a her jdou s plným nasazením a humorem. Všem, kdo nám pomáhali s organizací soutěží také moc, moc děkuji!! Musela bych Vás vypsat hodně moc a Vy víte, o koho se jedná!! Moc děkuji Petrovi – mému muži za tu bláznivou olympiádu, Láďovi Krutilovi za jeho den, Márošovi za zajištění Železňáka, Margitce Jalové patří velký dík za zorganizování her pro pejsky a za obrovskou trpělivost s dětmi a jejich soutěžemi. Jako obvykle to bylo bezva!! Standovi Mrázkovi, Zdeňkovi Jalovému a Pepíčkovi Čechovi za zajištění trasy na dogtrek. Pavlovi Hovorkovi za výrobu pomůcek na tyto hry, Vlaďce Hovorkové za dokumentaci celého týdne, a velký dík Marušce Kubínové za výcvikové hodiny, které probíhaly každý den a myslím, že byly pro některé velkým přínosem a Maruška se snažila každému věnovat tak, aby to bylo jak pro pejska, tak hlavně pro páníčka přínosem!

Celý týden se nesl ve velmi přátelské atmosféře a krásném počasí!! Velký dík také patří všem na Pecce, kteří se o nás starali, abychom neumřeli hlady.

Už teď se začíná připravovat příští ročník a jak místo, tak třeba už i Láďův den je známý!! Na všechny se příští rok těšíme!!