Po dlouhé, tříměsíční přestávce, kdy jsme se s některými z Vás opravdu tak dlouho neviděli, bych Vás ráda pozvala do Sněžného, na 4. závody v letošním roce. Místo i termín jsme museli přesunout a opravdu se moc omlouváme těm, co to měli pěkně naplánováno a díky této změně nebudou moct přijet. Teď už se do konce roku měnit snad nic nebude a termíny i místa budou platit.

Takže závody se konají v lokalitě Rekreačního zařízení Adamos Sněžné. Vzhledem k tomu, že nevíme, jaké bude v tomto termínu počasí, tak pro Vás bude připraveno občerstvení a zázemí v přilehlé jídelně, kde se budete moci případně ohřát. Pokud budete pejsky nechávat v autě, tak vezměte deky, aby jim nebylo zima.

Jedna velká změna, kterou jsem avizovala již v červenci po posledních závodech. Uvidíme, kolik se přihlásí psů, ale aby jste nemuseli dlouho čekat a mít tak velké prostoje a aby vše probíhalo v klidu, tak RR budou závodit od 11:00 hod, předpokládám do 14:00 hod. Všichni bull a ostatní příchozí budou běhat od 14:00 hod. Standardně se budou běhat 3 kola, pokud budete chtít běhat 4 kola, cena za běhání se o 50 Kč navýší.

Ostatní viz :   PROPOZICE

GPS body : 49°39’4.228″N, 16°7’15.014″E

Akce je pro členy klubu vedena jako víkendová, tak honem pište do e-mailu, kdo budete chtít spát s námi! Pokojů je sice dost, ale budu ráda, když se zavčas nahlásíte!