Ráda bych Vás všechny pozvala na 1. závody v letošním roce, které se opět budou konat v Areálu Rekreačního střediska ADAMOS Sněžné a to v sobotu 20.2.2016 od 10:30 hod pro ridgebacky a od 13:30 hod pro všechny ostatní plemena. Letošní zima je prozatím příznivá, tak doufám, že počasí vydrží i v únoru a bude tak akorát, aby závody nebyly ani na blátě a ani na velké sněhové pokrývce. V každém případě, teplé oblečení na sebe, oblečky pro psy, pokud je máte, deky do aut a pelíšky sebou. Většina z Vás už ví, jak to na našich závodech chodí, takže víte, že nějaké občerstvení a teplé i studené nápoje opět připravíme. Na všechny se po té vánoční a novoroční přestávce moc těšíme.

Veškeré podrobnější informace : PROPOZICE ZDE

GPS body : 49°39’4.228″N, 16°7’15.014″E

Byl na nás učiněn dotaz, zda-li nechceme kategorie bull a pitbull rozdělit na psy a feny. Jsme klubem rhodéských ridgebacků a i když na závody začala jezdit početná skupina od bulíků tak prozatím uvidíme podle přihlášek, jak to bude vypadat a před závody dám vědět, jaké bude přesné rozdělení do kategorií.

Akce je pro členy klubu a ty co bydlí daleko vedena jako víkendová, tak honem pište do e-mailu, kdo budete chtít spát s námi! Pokojů je sice dost, ale budu ráda, když se zavčas nahlásíte!