Sice je ještě skoro 14 dní do prvních závodů, ale musím vyhlásit STOP přihláškám, protože už máme 77 psů. Skoro 29 RR a přes 48 ze stran pitbulů a stafbulů + příchozí. Velice nás těší Váš zájem o naše závody a budeme se snažit, aby vše probíhalo k celkové spokojenosti všech. Vzhledem k tomu množství budou závody opět rozděleny na dopolední pro RR a odpoledne pro všechny příchozí. Pro RR začneme kolem 10:30 hod, příchozí můžete najíždět kolem 13:00 hod a uvidíme, jak to bude probíhat.

Po dotazech z řad majitelů pitbulů ohledně rozdělení kategorií na feny a psy a na základě přihlášek, jsme na toto rozdělení nakonec přistoupili. U stafbulů jsou přihlášeni jen 2 psi a jeden anglický bulteriér, tak tam jsou všichni pohromadě. Díky tomuto rozdělení nám nabylo hodně kategorií. Vzhledem k tomu, že Vám nechceme zdražovat běhání a jsme klub bez sponzorů a všechny ceny musím zakoupit, tak upozorňuji, že do cen budou zahrnuty vesměs pochoutky pro pesany. Budu se snažit, aby jste i tak, ale byli všichni spokojení. Kvapíci tím pádem budou rozděleni také na psy a feny. U stafbulíků dle toho, kolik bude jezdit psů. Fenky prozatím hodně převažují 🙂

Na občerstvení jsme tentokrát zvolili prasátko v bedně, takže přijeďte určitě hladoví, abychom ho celé snědli. Na pití bude pivo, káva, čaje, případně svařák, grog….aktuálně pití určitě podle počasí. :)) Prase bude určitě až v odpoledních hodinách, předpokládám, že cca od 13 hod se začne ořezávat. Ale je to jen odhad :))

Doufám, že nám bude přát počasí a že se akce vydaří ke spokojenosti všech!! Pokud víte, že jste se přihlašovali a nenajdete se v tabulkách, napište. Je Vás moc a tak se mi mohlo stát, že jsem na někoho zapomněla!

Na Vás všechny i Vaše miláčky se už moc těšíme!

Seznam na běhání Rhodesian Ridgeback

244 kBSeznam 20.2. RR web

Seznam na běhání – Bull, Pitbull, příchozí

260 kBSeznam 20.2. BULL web