Přemýšlím, co o této “bomba” akci vlastně napsat, když se toho už tolik napsalo na FB :)). No tak se pokusím to celé asi shrnout do jednoho uceleného článečku. V životě by mě nenapadlo, že se na zimní akci přihlásí tolik lidí a navíc, že všichni dojedete!! Opravdu, kromě jednoho pejska, jste dojeli všichni, kteří jste se na závody přihlásili. Je to pro nás hrozně povzbuzující a jsme rádi, že se Vám s námi líbí. A protože jsem měkká, tak se vlastně stalo, že se na závody nakonec přihlásilo 80 psů. Věděli jsme, že dáme 60-70 pesanů celkem v pohodě, ale u tohoto počtu jsem se trochu bála, aby vše fungovalo, jak má. Naštěstí nám přálo nejen počasí, ale i ten naviják fungoval bez problémů….tedy skoro, až na pár rozvázaných uzlů a vyskočení lana z kladek. Ale myslím, že se vše nakonec zdařilo, snad i k Vaší spokojenosti. O počasí můžu snad jen říct, že mě nesmírně překvapilo, protože na Vysočině celý týden pršelo, bylo zataženo, zima. V pátek lilo jako z konve, až jsem si říkala, že není možné, aby bylo v sobotu sluníčko. O to byl příjemnější ranní pohled z okna na azurovou oblohu a mrazivé ráno. Bylo to strašně potěšující už i kvůli tomu, že teda nevím, kdo by jedl to prase, které se tam peklo. :))) A po ukončení závodů začalo sněžit a sněžilo a sněžilo a pak pršelo a pršelo!! Takže opět děkujeme všem “nahoru”, že nás mají rádi a dopřejí nám akci zdárně odběhat ke spokojenosti naší i Vaší.

Moc nás potěšilo, že u ridgebacků bylo největší zastoupení v kategorii BABY, za celou dobu, co pořádáme závody. Běhalo nám celkem 7 babynek a 4 dorostenci!! Prcci byli strašně šikovní a někteří dali celé tři kola od startu až do cíle bez pomoci pánečků. Některým se muselo pomáhat, ale od toho se na tyto akce jezdí.

A jak jsem Vás tak předběžně informovala už při vyhlašování, tak při tomto počtu přihlášených psů jsem došla k názoru, že všechny bull a jejich křížence necháme běhat odpoledne úplně sólo a to i kvůli počtu, v jakém jste začali na naše závody jezdit. Většina příchozích z ostatních plemen, ať už nad 40 cm, nebo do 40 cm, jsou lidé kolem Žďáru, takže od dalších závodů budou běhat dopoledne s ridgebacky. Pokud bude někdo od bulíků chtít pustit i jiné plemeno (ať už do 40, nebo nad 40 cm) jako že vím, že malý jack russelové jezdí zrovna s lidmi od bulíků, tak je zapíšeme i odpoledne. Jen pro větší pohodlí asi nebudeme překračovat hranici 70 psů. Přece jen to bylo v tomto počtu hodně hektické a nestíhali jsme si ani odskočit. :))) A myslím, že i pro Vás, co se týká pak prostojů mezi jednotlivými koly, je menší počet lepší. Zase na druhou stranu bude jaro a déle světlo a když se sejdou fajn lidé a vše se daří…….no nebudu předbíhat. :))

A teď k výsledkům:

Absolut, nebo-li nejrychlejší pes, je v letošním roce určován součtem 2 nejrychlejších běhů.

Absolutním vítězkou se mezi všemi ridgebacky stala teprve 16-ti měsíční A´Mumbi Thembi Kwayera manželů Fiantových, která má tedy pěkně našlápnuto pro letošní sezonu.

/home/www/rr sport.eu/www/rrsport/wp content/uploads/2016/02/rrsport 12773311 10153526773779611 422443887 o

Mumbička

 

 

 

 

 

 

 

 

Absolutním vítězem v kategorii Bull a Pitbull se stala fenka Amerického Pitbula – Roxy, majitelky Veroniky Slezákové.

/home/www/rr sport.eu/www/rrsport/wp content/uploads/2016/02/rrsport roxy snezne 1.zavody 2016

Roxy

 

 

 

 

 

 

 

 

Absolutním vítězem mezi všemi ostatními příchozími byl kříženec pitbula a labradora Ben, majitelky Lucky Kratochvílové.

 

Ben v akci se střapečkem.

Ben v akci se střapečkem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Výsledky dopoledních závodů RR:

234 kBVýsledky RR

Výsledky odpoledních závodů Bull a ostatní příchozí:

255 kBVýsledky Bull a příchozí

Tentokrát jste i moc fotili, takže fotky mám od Vlaďky Hovorkové a Jany Poborské a to RR, a u bulíků fotila Verča Vyhnánková a Niky Danešová.

Fotky ridgebacků od Vlaďky Hovorkové ZDE

Fotky od Jany Poborské ZDE

Video jak vypadá běh za střapečkem z kamery umístěné na hřbetu ridgebacka můžete shlédnout ZDE

Fotky bulíků a ostatních příchozích od Niky Danešové ZDE

Fotky bulíků od Veroniky Vyhnánkové ZDE

Fotky od Michala Sedláčka ZDE

Fotky od Anny Šnýdlové ZDE

Všem, kteří nám opět pomohli s celou organizací tak obrovské akce moc moc děkuji. Peťa Jurásek, Jitka a Radka Mrázkovi, Ivana Jurásková. Také moc děkujeme za dárečky do cen (vzorečky granulí) firmě JK ANIMALS s.r.o. Bystřice a Mirce Stibalové, která nám to zařídila. Také moc děkuji Markétě Ottové za výborné mlsky, které opět napekla pro ridgebacky. Myslím, že všem hrozně chutnaly! Prostě všem, co nám pomáháte moc děkujeme!! A opět se těšíme na další akci ať už trénink, nebo závody!