Dnes je poslední únor a zrovna přestupného roku 2016! Tak, abych toho využila, zrovna dnes tedy vypisuji přihlašování na 1 trénink v letošním roce. A nebude to hned tak nějaký trénink. Kdo s námi byl na summer campu v roce 2015 tak ví, že jsme dog racing poprvé zkoušeli už na Pecce a hodně nás překvapilo, jak to pesany bavilo. Proto jsme si řekli, že zkusíme naše tréninky ozvláštnit a dog racing vyzkoušet a v podstatě trénovat. Pokud by jste chtěli vědět, jak to opravdu probíhá, tak tady je odkaz na stránky Českého dog racingového klubu, kde to mají pěkně popsáno. Nemusíte se bát, že by si psi ublížili. Překážky budou stavěny pro vyšší i menší plemena. Běhat se bude v ohraničeném prostoru, kde budou buď 3, nebo až 5 skoček. Překážky budou dělány z tenkých tyček na kterých bude plenta a  které spadnou, v případě, že do nich pes narazí. Po proběhnutí ohraničeným prostorem se vrací zpět k pánečkovi už jen za střapečkem. Níž můžete shlédnout video natočené dronem, jak jsme trénovali v létě na summer campu.

Propozice ZDE

VIDEO z dog racingu na Pecce

Jedná se opět o víkendovou akci, tak mi dejte vědět, zda budete chtít přespat! Cena za pobyt je : 200 Kč/osoba/noc + něco na otop :)) a pokud se budeme skládat na jídlo, tak i něco málo na papání. :))

Opět se na všechny moc těšíme a doufám, že nám bude přát počasí, aby jste si mohli vyzkoušet nový druh sportu se svými miláčky.