Zveme Vás tímto na 2 trénink v letošním roce, který se uskuteční ve Vám dobře známém areálu Adamos Sněžné v sobotu 21.5.2016 od 10:00 hod.

Vzhledem k tomu, že překážky na dogracing jsou ve výrobě a v odpoledních hodinách budeme pro pitbuly a stafbuly dělat náhradní 2. závody, tak jsme si původně mysleli, že uděláme klasický oválek. Ale nakonec jsem se rozhodli, že postavíme volnou trať, bez zástěny a budeme startovat asi někde na hřišti, aby to měli pesani takové variabilnější. Proto začneme už kolem 10:00 hod. dopoledne, abychom pak stihli přestavět trať na ovál, jako byla na druhých závodech.

K odpoledním závodům….jak jsem psala už u proběhlé akce, přihlásit se na ně mohou pouze majitelé těch psů, kteří se zúčastnili 2. závodů ve Sněžném. Cena pro Vás bude jako za trénink. Prozatím se nám neozvali ohledně časomíry, takže pokud nebude, budou zvoleni dva nezávislí časoměřiči se stopkami, kdy se udělá průměr z naměřených časů a vítězové budou vybráni součtem dvou nejrychlejších běhů ze tří kol.

Na závěr ještě upozorňuji, že vzhledem k pořízení bezdrátové časomíry jsme byli nuceni zvednou o 50 Kč startovné na závodech. Cena za trénink prozatím zůstává stejná.

PROPOZICE ZDE