Nikdy nevím, jak mám začínat, protože vždycky máme za sebou další akci :))) Opět můžu směle napsat, že jak tréninkové běhání, tak i náhradní závody se velice vydařily. Zase bylo prostě nádherné počasí. Svítilo krásně slunce a den byl jako malovaný! Co víc si přát po té vleklé zimě! Na trénink dojelo asi jen 20 pejsků, ale o to si ti, co přijeli, zaběhali více. Kluci postavili parádní tréninkovou trať. Začínalo se na hřišti, trať vedla směrem na konec hřiště, tam se lomila a vracela se ke startu. Ten jen lehce minula a pak se táhla podél chatek do dáli a vracela se obloukem zpět k hřišti, pěkně do kopečka, kde se střapec zastavoval. Bylo nádherné sledovat, když pesani v plné rychlosti běželi zpět z konce hřiště kolem startu a navijáku, jak zabírají a snaží se střapec dostihnout. Ten pohled se mi snad nikdy neomrzí. Teď mě mrzí jen, že jsme to nenatočili na video. Opravdu krásný pohled na psy v pohybu na pěkné trati. Většina psů si dala 4-5 koleček a vzhledem k tomu, že dráha měla kolem 350 m, tak si myslím, že si prostě krásně zaběhali. Navíc ti, co chtěli na střapec vyzrát a zkracovali si trať, tak museli namáhat hlavičku, kde se jim střapec ztratil, protože jim ho kluci zastavovali a tak se naběhali ještě víc, protože se museli za střapcem vracet a hledat ho. Vzhledem k členitosti terénu před chatkami to byl opravdu krásný pohled na běžící ridgebacky pro všechny stojící přihlížející. Navíc běh v pampeliškách….prostě paráda. Začali jsme běhat kolem 10:30 hod a ve 12:30 hod. už toho měli všichni plné brejle. Po skončení tréninku kluci sporťáci začali přestavovat trať na odpolední závody a my se ženskýma jsme měli malou chvilku na to, abychom si utíkali do kuchyně něco uvařit….podotýkám, že tentokráte jen pro nás. Takže se omlouvám všem, kdo očekával místo párků i nějakou polévku, ale bylo nás strašně málo a já si ani nemyslela, že by si polévku někdo dal. :)) Příště budeme připraveni. :))) Jinak všem, kdo jste dojeli trénovat moc děkujeme za pohodový trénink! I když se neskákalo přes překážky, tak si myslím, že se trénink opravdu hodně vydařil. Za fotky děkuji Vlaďce Hovorkové a Janě Poborské….jsou opravdu moc povedené.

Fotky tréninku od Vlaďky Hovorkové FOTO VLAĎKA

Fotky tréninku od Jany Poborské FOTO JANA

Fotky od Aničky Šnýdlové FOTO ANNA

Tak a teď k náhradním závodům. Mělo dojet cca 29 pesanů, kteří byli na těch pokažených závodech. Vzhledem k tomu, že to prostě všem nevyšlo, dojelo závodit nakonec “jen” 21 psů. Ovšem myslím si, že to vůbec nevadilo a ti co dojeli, si opět krásně zaběhali. Jelo se podle čísel a docela to odsypávalo. Bohužel se nepodařilo to, abychom měli k dispozici už bezdrátovou časomíru, tak jsme měřili prostě postaru a to na stopky a stopky na mobilu. V tabulce uvidíte, že jsme se zásadně v časech nerozcházeli, ale prostě nejsme technika. Bylo to, ale pro všechny spravedlivé a jsem ráda, že jste dojeli i přes absenci té optické časomíry. Prostě jak trénink, tak závody bulíků v pampeliškách neměly chybu.

NEJRYCHLEJŠÍM PŘÍCHOZÍM ZE VŠECH se stal BEN majitelky Lucky Kratochvílové s celkovým časem dvou nejrychleji zaběhnutých kol – 30,61

/home/www/rr sport.eu/www/rrsport/wp content/uploads/2016/05/rrsport ben

BEN – Absolutní vítěz v příchozích

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompletní výsledkové tabulky :

185 kBDubnový coursing Sněžné – náhradní závod vysledky

Jen ještě dovětek k výsledkům. Jelikož jsem měla k dispozici zamčenou tabulku, tak na konci v příchozích nad 40 cm je dopsána fenečka jack russel teriéra Miloše Mlodzika (a teď si zase zaboha nevzpomenu, jak se jmenovala). Měla být dopsána k malému Luckymu do kategorie do 40 cm, ale prostě to nešlo. Tak to jen na vysvětlenou, co dělá v kategorii, ve které nemá co dělat. Jinak oba jack russelové byli krásným zpestřením závodů. Za střapcem je nebylo skoro vidět…pomalu byl větší jak oni dvá dohromady, ale se zápalem teriérů, tu dráhu opravdu celou oběhli a ne jednou!! Malí bojovníci! :))

Odkazy na fotečky, co mám prozatím k dispozici:

Fotky od Zuzky Novákové FOTO BULÍCI

Fotky od Míši Tuček Konečné FOTO MÍŠA

Na závěr většinou děkuji…tak tady bych chtěla hlavně strašně moc poděkovat Michalovi Fiantovi, který, ač sám nedojel, tak mi připravil perfektní tabulky, kdy mi pak stačilo sednout, dopsat a přečíst (malý zádrhel s tiskem nebyl až tak podstatný)!! Prostě byly perfektně připravené a mě to ušetřilo strašně moc práce!

Takže ještě jednou díky všem, kdo jste dojeli běhat, ještě díky Evičce a Adélce za starost o kuchyň a občerstvení a prostě zase všem, kdo pomáháte, aby ty naše akce proběhly ke spokojenosti Vás i nás!

Už teď se těšíme na další závody a hlavně na renovovanou optickou časomíru!!