Přihlašování….odhlašování….přihlašování….rušení rezervací…to je letošní Summer Camp :(. V jednu chvíli jsem z toho byla vážně otrávená, ale protože je Vás pořád dost těch, co chtějí, aby se taková akce udělala, tak v tom asi ještě budeme pokračovat, i když je to občas opravdu velmi náročné! Letos na schůzi vyhodnotíme, pro kolik lidí by se měl camp organizovat, aby jsme nezamlouvali zbytečně velké areály a pak je neobsadili. Prostě to bude omezené na počet a pojedou opravdu jen Ti, kdo se rychle přihlásí.

Ale teď ke campu. Blíží se konec května a v přihláškách jsem požadovala doplatek celého pobytu do 31.5.2016!! Pokud kouknu na účet, tak není zaplacena ani třetina. Myslíte, že bych Vás tedy všechny mohla požádat o doplatek a to nejpozději do poloviny června!!?? Potřebuji také nakoupit nějaké ceny a mít jistotu, že ten pobyt zaplatíme!! V tento moment už nebudu vracet zálohy, protože bych se z toho obsazování asi fakt zbláznila. Vzhledem k těm odhláškách, jsem dělala přesuny v chatkách.

Nový rozpis chatek a pokojů najdete tady v odkazu REZERVACE

Také jsem konečně vložila PROGRAM SC 2016

V programu nejsou moc řešeny děti, protože je jich méně a asi jejich program doladíme až na místě, až si je věkově nějak rozdělíme. Ale pořád platí, že jim zábavu hlavně děláte vy, rodiče!! My děláme zábavu pro Vás a pro Vaše pejsky v první řadě. Takže dětem vezměte prostě co uznáte za vhodné, že je zabaví. Plážové hry, míče, badmingtony, atd…