A je to tady!! Konečně, po 4 měsíční přestávce mi dovolte, abych Vás pozvala na další, v pořadí už 4. závody letošního roku. Akce se uskuteční ve všem už známém Rekreačním středisku Adamos Sněžné a opět budou rozděleny na dopolední a odpolední závody. Dopoledne začneme mezi 10:30 – 11:00 hod a to s ridgebacky a příchozími, kdo si bude chtít zaběhat dopoledne. Odpoledne zahájíme závody cca kolem 13:30 hod.

Myslete na to, že už bude opravdu podzim a sebou tedy teplé oblečení. Pesanům do kufru také něco teplejšího, aby jim nebyla zima. Jak už psal Petr, tak na občerstvení bude selátko na rožni. Bude se vybírat 100 Kč/osoba a můžete si sníst klidně i kilo masa, když to zvládnete :))) Káva a teplé nápoje jsou snad už samozřejmostí 🙂

Už teď se na Vás strašně moc těšíme, protože po tak dlouhé přestávce máme přece jen trochu absťák! Pro vzdálenější bude zajištěno ubytování, tak se mi jen ozvěte do e-mailu při přihlašování. Napište, zda budete jednu, či dvě noci, abychom měli představu ohledně zajištění jídla.

PROPOZICE ZDE