Rozhodla jsem se, že i přes to, že jsem po celém náročném víkendu utahaná, tak napíšu něco o další proběhlé akci a jejím průběhu. Do Sněžného jsme se už moc těšili. Měli jsme po posledních závodech v červnu opravdu velkou přestávku a slibujeme, že to takto bylo naposledy. Na příští rok již máme zamluvené termíny i na září. Začali jsme se sjíždět už v pátek a počasí tedy nevěstilo nic pěkného. Celý týden bylo zataženo, poprchalo, prostě klasický podzim. V pátek večer začalo mírně pršet a a už jsem si říkala, že to, co jsme sledovali na různých mobilních aplikacích, asi nebude pravda. Nicméně se v noci na obloze ukázal měsíc a miliony hvězd a teplota šla dolů…..takže jsme se v sobotu probudili do nádherného, ale mrazivého, prosluněného podzimního rána a slunce nám vydrželo po celý den a bylo prostě nádherně.

/home/www/rr sport.eu/www/rrsport/wp content/uploads/2016/10/rrsport 14680551 10153767294955938 5705695287043661503 n

Sněžné 22.10.2016

Kluci opět trať začali stavět už v pátek, takže se v sobotu už jen vše ladilo a začali jsme s mírným 1/4 hod. zpožděním a vše se zdálo, že bude probíhat, jako na drátkách. Dokonce jsme dodržovali i běhy podle stanoveného pořadí. Když už jsme měli odběhány 2 kola u 50 dopoledních běhů a pár jedinců mělo zápis i u třetího běhu, přestala nám fungovat startovací brána a problém byl na světě! I když jsme se snažili, měli i dodavatele zařízení na telefonu, bránu jsem nerozchodili a třetí kolo jsme museli odběhat na stopky. Naštěstí se vše dalo zapsat do programu a výsledky byly spočítány během chvilky.

Vzhledem k tomu, že jsme se zdrželi, když jsme řešili problém se startovací bránou, museli jsme si pohnout a rychle odměřit odpolední běhy. Naštěstí dojelo jen 20 pesanů a díky jejich ukázněnosti, bezproblémového chodu navijáku a dvojité stopovací časomíře (Petrovi a Miloškovi) , jsme měli odpolední 3 kola rychle odběhány.

Chtěla bych se tímto omluvit, že nás ta technika prostě pozlobila a odpolední běhy jsme museli dát na stopky. Zařízení je prostě nové a dá se říct, že vychytáváme chyby. Zítra se časomíra veze na revizi a sami jsme zvědaví, co se událo, že to nešlo. Nicméně to bylo pro všechny stejné a všichni měli stejné podmínky. A kluci časoměřiči se docela snažili!!

ABSOLUTNÍ VÍTĚZKOU MEZI RR se stala A´Mumbi Thembi Kwayera manželů Fiantových se součtem časů 2 nejrychleji zaběhnutých kol 30:39.

NEJRYCHLEJŠÍM PŘÍCHOZÍM  se stal BEN – kříženec labradora a  pitbula majitelky Lucky Kratochvílové s časem 2 nejrychleji zaběhnutých kol 30:49.

NEJRYCHLEJŠÍM APBT/AST   se stala ROXY majitelky Veroniky Slezákové s časem 2 nejrychleji zaběhnutých kol 30:07.

Foto od Michala Sedláčka – dopolední běhy – ZDE

Foto od Aničky Šnýdlové, na pár fotečkách zachycena atmosféra – ZDE

Fotečky odpoledního běhání od Denisy Mejzlíkové – ZDE

Výsledková listina dopoledního běhání RR, příchozích a chrtů :

262 KBrr-snezne-22-10-16-výsledky

Výsledková listina odpoledního běhání APBT/ AST, SBT/ABT, příchozích:

366 KBpodzimni-coursing-snezne-vysledky-bull

Celé dopoledne se dělalo prasátko a tentokrát jsem to trochu neodhadla a nedostalo se úplně na všechny, ale zato bylo výborně propečené, za což bych chtěla poděkovat Honzovi Dřínkovi, který ho celé připravoval a dělal.

Také moc děkuji Alešovi Novotnému a Peťovi Juráskovi za vynikající jídla, které připravili na celý víkend a myslím, že všem opravdu hodně chutnalo!! Také naší Lucce, která se ujala prodeje občerstvení 🙂 Holkám Aničce Chrenščové a Markétě Otové za vybírání startovného, Míšovi Sedláčkovi za fotky, které vložím hned, jak dostanu odkaz. Velké díky patří Michalovi Fiantovi za výrobu nádherných diplomů a za neocenitelnou pomoc s tabulkami při ručním měření. Hance Paclíkové za výrobu nádherných kokard. Za vyhlášení dopoledních výsledků běhů děkuji Ivaně Juráskové. A opět prostě všem, kdo jakýmkoliv způsobem s čímkoliv pomohl!

Teď ještě něco málo k organizování posledních závodů v prosinci 2016.

Pokud se opět přihlásí takové množství pejsků, tak rozdělíme běhání úplně na 3  časové úseky. Prvně budou běhat RR, poté všichni příchozí (do, nad 40, 50 cm, chrti) a naposledy pouze kategorie bull a pitbull. Nemůžeme prostě dopoledne řešit jedny příchozí a odpoledne další příchozí stejné kategorie, když jsou prostě třeba jen 3 v té kategorii. Pořád bude platit, že počet psů bude omezen a vzhledem k tomu, že to bude prosinec, tak na max. počet 60 psů!! Tentokrát si opravdu hlídejte přihlášení, protože to nebudu chtít překračovat!  Navíc budeme vyhlašovat KVAPÍKY, takže počet bude opravdu omezen, aby byl prostor to vše udělat v klidu!

A od příštích závodů začneme znovu fotit stupně vítězů i s pesanama, aby jste také viděli, jak ti co vyhrají, vůbec vypadají!! :)))

Už teď se těšíme na Vás všechny na posledních závodech letošního roku!! Doufám, že do té doby bude časomíra opravena a vše proběhne ke spokojenosti jak nás, tak hlavně Vás!!

Šárka