Vzhledem k tomu, že čas strašně rychle utíká, tak spouštíme přihlašování na poslední závody letošního roku a to Mikulášský coursing, do Sněžného. Areál už všichni dobře znáte, pokud by někdo jel poprvé, tak podrobnosti v propozicích níže. Vím, že většině z Vás stačí, že vidí upoutávku a už se přihlašují a moc nečte dál co píšu, ale teď bych byla ráda, kdyby jste to dočetli až do konce. Pořád přemýšlíme jak to skloubit, aby jste byli všichni spokojený, nečekali jste dlouho a závody prostě odsypávaly. Ještě uvidím podle přihlášek, ale protože na posledních závodech bylo nahlášeno hodně RR, uspokojivě příchozích a málo pitbulů a stafbulů, tak ty poslední závody proběhnou následovně:

Od 10:00 hod začneme běhat s RR, protože hodně jich tam bude spát a budeme se snažit, aby jsme začali přesně a pokud budou všichni ukázněný, nic se nepokazí, tak to i v klidu proběhne. Ale vše bude záležet na počtu přihlášených psů! Po odběhání ridgebacků bude vyhlášení a protože se budou vyhlašovat i Kvapíci za rok 2016, tak to bude chvíli trvat. Předpokládáme, že do 13:00 hod bychom to měli vše zvládnout.

Od 13:00 hod začneme běhat s pitbuly, staffbuly a následně s příchozími. Od pitbulů jsou lidi ukázněný, takže pokud se pojede podle čísel, tak by to také mohlo proběhnout ke spokojenosti všech. Vzhledem k tomu, že se jede podle čísel, tak se vytahují psi z aut a je eliminován i štěkot. Navíc jich na posledních závodech přijelo málo, takže to prostě skloubíme zase dohromady.

Příchozí nechávám záměrně na konec, protože většina z Vás přijíždí z blízkého okolí a nemá to daleko domů a někteří přijíždí s kamarády od pitbulů. Nemůžeme mít prostě pár příchozí dopoledne a pár odpoledne. Nedá se to takto dělat. Vím, že jsem psala, že to rozdělíme na tři skupiny, ale pokud příchozích nebude moc, a nechala bych jim třeba jen hodinu na závody jako jen pro ně, tak uštveme lidi i psy, protože by jste je museli točit rychle za sebou a bylo by to zbytečně hektické! A v zimním období nemůžeme na každou skupinu dát 2 hodiny a mezitím ještě vyhlašovat. To by prostě nešlo stihnout za světla.

Vše teda bude záležet na počtu přihlášených psů v jednotlivých kategoriích! Minule jsem psala, že počet psů bude omezen na 60! Peťa tvrdí, že zvládneme i 70, tak uvidíme!! V každém případě pokud něco změníme v organizaci, budu všechny informovat!!

A budeme vyhlašovat Kvapíky a fotit a tak si prostě udělejte v sobotu čas a nikam nespěchejte! 🙂

PROPOZICE ZDE

Sněžné už znáte, takže občerstvení bude připraveno, ohřát se také bude kde!! Podle počasí teplé oblečení pro sebe, pro pesany do kufrů deky a budeme se na Vás moc těšit!

Pro členy klubu a zájemce o přespání, k přihlášce napsat kolik lidí a na kolik nocí by jste chtěli přespat. Ať to vše nemusím zjišťovat.