Jsem nějaká pilná a nejen, že už mám nachystané ceny, ale už i seznamy jsou kompletní a tak Vám je sem vkládám. Pokud by jste se tam někdo nenašel, dejte mi vědět. Je přihlášeno 36 ridgebacků – máme velkou radost a 30 příchozích. Budeme se snažit zahájit běhání v 9:30, abychom stihli odběhat do 12 hodiny RR a od 13:00 hod bychom začali běhat s příchozími a pitbuly. Stavy jsou celkem vyrovnané, tak doufám, že to půjde jako po másle. Časomíru již máme u sebe. Pokud by někoho zajímala závada, tak uletěl drát od nabíjení baterie a proto to nešlo. Mělo by vše fungovat jak má a budeme doufat, že také bude.

Počasí – snad bude polojasno, prozatím, dle předpovědi by tak mohlo být, ale znáte to! Teploty kolem 0 st., takže teplé oblečení pro sebe, komfort pro psy do kufrů aut, dobrou náladu sebou a už se na všechny mooooc těšíme!!

Joooo a pokud chcete pomoci pejskům v útulcích a máte doma něco, co už nepoužíváte, ale je to funkční, tak Vás poprosím o darování. Jedná se o oblečky, deky, obojky, vodítka, postroje!! Vše půjde na Ridgeback SOS, kde to Hana Švarcová rozdělí potřebným pejskům v útulcích. Dopředu moc děkuji všem, kdo pomůžou!

 

Seznam na běhání – dopolední závody RR

361 KBseznamy-na-zavody-snezne-rr

 

Seznam na běhání – odpolední běhy příchozí a pitbulové

360 KBbull-seznam-na-behani-snezne-10-12-web