A je konec! Skončil další ročník Kvapíka a to ročník 2016 a i když to není kdoví jaká soutěž, za kdoví jaké ceny, jsem strašně ráda, že máte o účast v této celoroční soutěži zájem. Že Vás to baví a že se Vám líbí i ceny!! Strašně dlouho jsme zvažovali, jak má podoba Kvapíka vypadat. Nakonec jsme ji ustálili na té plyšové-lidové tvorbě, protože až už to přestane být aktuální, tak ten plyšák může sloužit jako hračka, kdežto keramika, nebo sklo…to pak většinou zavazí a práší se na to!! Za výrobu a návrh moc děkuji Janě Koliskové z Vrchlabí!!

Jsem také ráda, že jsme mohli ocenit pejsky na prvních třech místech v každé kategorii a že jsme tímto počinem udělali další radost těm, kdo to vůbec nečekali, protože každý sleduje pořadí akorát tak na prvních místech!! A také se nám na prvních pořadích v určitých kategoriích vyměnili pesani, což je také dobře!

A teď k výsledkům v jednotlivých kategoriích:

PES RR:

  1. místo a titul KVAPíK ROKU 2016 – Pure Forest Gump HelyaRidge – Artur – majitel Marcel Palma. Artur je nováček letošního roku a velká střela!! Docela se přetahovali o první místo s Marvem, ale Artur to nakonec vybojoval a ještě jednou Marcelovi moc gratulejeme!
  2. místo – Mulder Fox Helya Ridge – Marv – majitel Mihal Sitař. Je vidět, že chovatelská stanice Helya Ridge prostě plodí super rychlé pesany :))
  3. místo – Abú Gessy Allegrorossi – majitelka Markéta Ottová. Myslím, že Markéta to vůbec nečekala a její výraz překvapení stál za to!! Gessymu moc gratuluji. 
/home/www/rr sport.eu/www/rrsport/wp content/uploads/2016/12/rrsport kvapik psi

KVAPÍK PES RR

 

 

 

 

 

 

 

 

FENA RR:

  1. místo a titul KVAPÍK ROKU 2016 – A´Mumbi Thembi Kwayera – majitelé Veronika a Michal Fiantovi. Mumbička si Kvapíka opravdu zasloužila, protože prostě byla skoro celý rok nejrychlejší a směle se o první místo prala s Azízkou, která měla Kvapíka v roce 2015.
  2. místo – Aziza Czech Paradise Ridge – majitelů Ivany a Petra Juráskových. Azízka měla letos svoje nálady, ale při posledních závodech, kdy byla absolut RR nám ukázala, že jí to pořád ještě běhá a neusíná na vavřínech!
  3. místo – Cute for a reason Anima Animal – Grace – majitel Pavel Menschik. Pavel je sie majitel, ale s Grae většinu práce odedře panička a to Alča. Gracelína má svoje nálady a z toho je rychlá jak střela a pak se jí zase nechce běhat samotné!
/home/www/rr sport.eu/www/rrsport/wp content/uploads/2016/12/rrsport kvapik feny

KVAPÍ FENY 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

VETERÁN RR:

  1. místo a titul KVAPÍK ROKU 2016 už po 4 obhájil Antony Joe Bawean´s Hope – majitelky Míši Prejzkové. Joe byl 2x Kvapík v kategorii PES RR a teď je podruhé Kvapík ve veteránech. I přes to, že je mu 8 let, dává časy na frak některým mladším psům a pořád ho to běhání moc baví!!
  2. místo – Maria Jafi Ze Sulické tvrze majitelka také Míša Prejzková. MArulajda je nesmírně šikovná a je vždy slyšet, že zrovna jde na start!! Ta má 10 let a také jí to běhá jako za mlada! Míše moc gratulujeme.
  3. místo nebylo hodnoceno. Žádný další pes v této kategorii nesplnil podmínku účasti 4 závodů z 5.
/home/www/rr sport.eu/www/rrsport/wp content/uploads/2016/12/rrsport kvapik veteran

Kvapík 2016 Veterán

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výsledková listina:

339 KBbodovani-web_5-zavod

 

V kategorii PITBULL a BULL byly závody zrovna u psů asi velice napínavé, protože o Kvapíka bojovali hned tři pesani. Nakonec prostě vyhrál ten, co měl nejvyrovnanější výsledky po celý rok. Takže k jednotlivým kategoriím:

FENA APBT/AST:

  1. místo a titul KVAPÍK ROKU 2016 – Roxy – majitelky Veroniky Slezákové. Roxy je prostě rychlík a nenechala nikoho na pochybách, že si Kvapíka zaslouží.
  2. místo Damo’s Agátha – majitelky Zuzky Novákové. Agátka je moc šikovná a i když nevyhrála, určitě udělala Zuzce radost druhým místem!!
  3. místo – Shelby – majitele Tomáše Vernera. Shelby asi překvapila nejvíce Lucku, která tam s ní na poslední závody dojela. Nic méně si třetí místo právem zasloužila!
KVAPÍK 2016 - FENY APBT/AST

KVAPÍK 2016 – FENY APBT/AST

 

 

 

 

 

 

 

PES APBT/AST:

  1. místo a titul KVAPÍK ROKU 2016 – Jasper – majitelé manželé Tučkovi. Míša i Pepa můžou být na Jaspera hrdí. Konec sezony mu nepřál, byl nemocný, ale přesto se mu podařilo Kvapíka v té velké konkurenci rychlých psů získat!
  2. místo – Stibal’s Aron – majitelka Zuzka Nováková a Ondra Lát. Aronek je skoro na všech závodech sběratel čtvrtých míst. Ale je nesmírně šikovný a myslím, že v příštím roce se o Kvapíka bude směle prát!!
  3. místo – Damo’s Attila – majitelka Veronika Slezáková. Attila má svůj styl. Prostě jednu urve vítězství a pak si zase cílovou rovinku vykluše. Prostě asi podle nálady!! Jinak mezi těmito třemi pesany se rozhodovalo až do posledního závodu, kdo Kvapíka získá!
KVAPÍK 2016 - PSI APBT/AST

KVAPÍK 2016 – PSI APBT/AST

 

 

 

 

 

 

 

PES/ FENA SBT/ABT:

  1. místo a titul KVAPÍK ROKU 2016 – Staffy – majitele Honzy Sršně. Staffy podával po celý rok také stabilní výkony na prvních, nebo druhých místech a určitě si Kvapíka zasloužil!
  2. místo Corra – majitele Vaška Švomy. Corinnka je veliká bojovnice a určitě Staffymu směle šlapala na paty! Jsem ráda, že jsme ji i leto mohli ocenit. I když jen druhým místem! Ale určitě dělá manželům Škodovým jen samou radost a já ji vždy ráda vidím na startu.
  3. místo – Simon – majitele Michala Luxe. Simon je na rozdíl od psů na prvním a druhém místě, anglický bulteriér. Nicméně duší zarytý coursingář a jsem ráda, že se umístil na bodovaném třetím místě!
KVAPÍK 2016 SBT/ABT - PES FENA

KVAPÍK 2016 SBT/ABT – PES FENA

 

 

 

 

 

 

 

Výsledková listina:

336 KBbodovani-web_5-zavod_bull

 

Jinak pro vysvětlení uvádím, že prázdná místa v tabulkách jen znamenají, že se vynulovaly nejhorší body a zůstaly pouze body ze 4 závodů!! Aby se dal Kvapík hodnotit.

Fotky máme pouze z mobilu, protože ve foťáku došla baterka. Takže kvalita nic moc, ale určitě se tam poznáte :)))

Všem, kdo se letošního klání o Kvapíka zúčastnil, ze srdce gratuluji a blahopřeji!! Budeme rádi, když se zúčastníte i dalšího vyhlášeného ročníku v roce 2017 a že Vás to bude bavit minimálně stejně, jako letos!

Šárka, Peťa a Honza! 🙂