Tak nadešel ten pravý čas, abych Vás všechny, po krátké zimní přestávce, pozvala na 1. závody v roce 2017. Závody se uskuteční ve všem již známém Rekreačním středisku Sněžné v sobotu 18.2.2017. Bude 4 dny po Valentýnu, proto je i název závodů “Valenskýnský coursing” :)) Budeme doufat, že do té doby roztaje trochu sněhu, protože nevím, jak bychom v těchto přívalech sněhové nadílky, udělali trať. Chlapi by vlastně vůbec neviděli střapec. Poslední zimy prostě byly mírné a proto nebyl problém zahajovat závodní sezónu v únoru.  No a zrovna letos nám ten nahoře tedy nadělil sněhovou přikrývku. Nevím, kde všude je v republice sníh, ale my na Vysočině máme sem tam i 50 cm. Ale jako obvykle ještě nehážeme flintu do žita a uvidíme.

Jen Vás všechny požádám, aby jste sledovali naše stránky a FB, a v případě, že by nepřálo počasí, posunuly bychom závody na březen.

Závody v letošním roce chceme trochu oživit, proto je budeme střídat se závody s překážkami, tedy napůl dogracing a napůl klasický běh podél zástěny. V únoru zahajujeme klasickými závody, kdy pes běží za střapcem za zástěnou. Bude následovat trénink na dogracing a v dubnu proběhnou závody na kombinované trati. Kdo bude chtít natrénovat, je vítán! Aby psi nebyli překvapeni, co že to mají za překážky na trati.

Jinak opět vyhlašujeme celoroční soutěž o KVAPíKY!! Pro ridgebacky je to už 6 ročník, pro pitbuly a stafbuly 3. ročník!

PROPOZICE  ZÁVODŮ ZDE!

Na všechny se už teď hodně těšíme!!