Jak jsem slíbila dnes ráno na FB, tak vyhlašuji STOP STAV!! Moc děkujeme za tak ohromný zájem. Ani jsme to nečekali. Vzhledem k tomu, že závody jsou ještě v zimním měsíci, ale o to víc nás to těší a moc se na všechny těšíme!! Hlavně nás moc potěšil počet RR, kteří přijedou závodit. Když se dívám jen tak zběžně na obsazení kategorie psů, tak to budou mít kluci pěkně těžký!! Je to hodně nabitá kategorie rychlých psů!  No a o počtu fen a veteránů ani nemluvím! Budou to prostě napínavé závody!

Vzhledem k množství přihlášených RR a skutečnosti, že tam velká většina bude ubytovaná, zahájíme start kolem 9:30. Souběžně s RR, nebo spíš těsně po nich, bez přestávky poběží příchozí do a nad 40 cm. Po příchozích, jako poslední budou běhat pitbulové a stafbulové, spolu s kříženci pitbulů. Protože od stafbulíků jezdí málo pejsků, tak jsem udělala kategorii kříženců pitbulů, protože se s ostatními plemeny v příchozích, moc nedají srovnávat!

Takže START:

9:30 – 13:00 – RR a příchozí

11:00 – můžou najíždět příchozí. Mezitím odběháme něco málo psů RR.

14:00 – pitbulové, stafbulové a kříženci pitbulů

Snažím se to pořád nějak ladit a věřte mi, že v tomto počtu je to vždy strašně komplikované, aby jste byli všichni spokojený a bavilo Vás to za námi jezdit. Občerstvení bude nějaké určitě zajištěno. Teplé nápoje jsou samozřejmostí!

Peťa už teď řeší s provozovatele areálu upravení trati, tak doufám, že vše proběhne jak má a závody uskutečníme! Uvidíme jak ti “nahoře” na nás budou ještě hodní a jaké vyjde počasí!! Ale budeme se snažit, aby vše klaplo!

Seznam Ridgebacků:

365 KBrrsport-rr-seznam-web

Seznam Příchozích:

348 KBrrsport-prichozi-seznam-web

Seznam ABPT/AST/, SBT/ABT a kříženci:

365 KBrrsport-bull-seznam-webnk]

Seznamy nejsou startovní listina!