Vždycky přemýšlím, jak mám začít, když píšu článeček o proběhlé akci. No tak teď mě napadá, že jsme borci úplně všichni. Jak  kluci sporťáci, co chystali trať, tak Vy všichni, co jste vážili cestu a v tom příšerným počasí za námi dojeli!! Teda za mne klobouk dolů!! Horka je pro nás, co se týká počasí, trochu zakletá!! Sice je tam krásné prostředí, ale myslím, že kromě jednoho tréninku, nám na všech dalších, počasí vůbec nepřálo. Ale pořád to nebylo tak extrémní, jako tuto proběhlou sobotu!

Předpovědi se totiž vyplnili a nad ránem začalo pršet. Ti co mi v brzkých ranních hodinách psali, jak je na místě, jsem uklidňovala, že sice jemně prší, ale má přestat a že my jsme připravený, tak můžou dojet. No a sama sebe i všechny ubytované jsem se snažila také uklidnit, že se počasí trochu umoudří a přestane pršet! Takže 10 rozhodne. No, přestalo pršet až po desáté hodině, asi tak na půl hodiny, ale k tomu začalo brutálně foukat! Stan, co jsme koupili se jevil jako výborný úkryt před deštěm, hlavně pro naviják, ale když vítr zesiloval, tak všichni, co jsme pod ním stáli, jsme drželi konstrukci stanu a plachtu, aby neuletěla i s tím stanem. Takže zátěžový test proběhl v šíleně extrémním počasí a až kluci v neděli stan balili, tak si přečetli, že se nemá používat do silného větru, deště a bouřky. Takže prošel!! 🙂 Jinak jsme se shodli na tom, že trénink v tak vyhroceném počasí jsme snad ještě nedělali, ale zvládli jsme to. Vše klapalo, stany vydržely, sporťáci také a hlavně pesanům, při spuštění navijáku, nějaké pršení a vítr,  byl úplně jedno a doufám, že jsme Vám je pořádně unavili. Jsem ráda, že Vy všichni, kteří jste přijeli poprvé, aby jste vyzkoušeli  a natrénovali běh přes překážky, takže Vám to psi dali. Budete mít výhodu na závodech. Některé psy jsme to opravdu museli učit, někteří to nepochopili a utvrdila jsem se v tom, že psi, co se nám vrací na klasickém oválu z půlky trati, tak tento typ běhu neskutečně baví a běží celou dráhu.

Kdybych to měla vše shrnout, tak i přes to, že pršelo, foukal neskutečně silný vítr, byla fakt zima, tak se trénink vydařil!! Ještě jednou smekám před všemi, co jste neváhali a i když jste věděli, že to počasí asi nebude nic, moc, tak že jste za námi dojeli potrénovat!! A opravdu někteří vážili dalekou cestu na otočku!! Jak se říká, těžko na cvičišti, lehko na bojišti….budeme doufat, že dubnové závody se budou odehrávat za slunečného, jarního počasí a konečně nebudeme zmrzat!!!

Ještě chci upozornit Ti co dojeli na trénink poprvé a jejich pejsek neběžel přesně jak by měl, nic se neděste. Budeme mít nové sítě, překážky jsou bezpečné a znáte nás!! Určitě to nějak půjde a budeme se snažit, aby jste odjížděli všichni spokojení! :))  Fotky tentokrát žádné nejsou!! To ani nešlo. Sice tam někteří natáčeli videa na mobil, ale fotit se prostě nedalo.

Ale já už teď můžu říct, že se na všechny opět moc těšíme!!