Není čas ztráce čas a proto bych Vás ráda pozvala na 2. závody, které se opět budou konat v Rekreačním středisku Sněžné a to v sobotu 15.4.2017 od 10:30 hod. Časy jak budeme běhat jsou v propozicích, tak se podívejte, aby jste věděli, na jakou hodinu dojet!! Jak už jsme avizovali, závody budeme střídat, takže tyto budou probíhat jako spojení dogracingu a coursingu. Čili první část trati bude postavena s překážkami, doběh bude podél zástěny. Sama nevím, jak se s tím chlapi poperou a odkud až kam trať povede. Měli bychom mít nové sítě, tak snad nedojde k podbíhání, jako tomu bylo teď na tréninku. Ale to bylo dáno i tím, že hodně foukalo a sítě podél překážek lítaly jako blázen. Ty nové by měly být ukotvené, že by se neměli dát podběhnout.

Vzhledem k tomu, že je velký pátek a volno a v pondělí velikonoce, je možné si udělat ve Sněžném prodloužený víkend. To nabízím těm, co jsou z daleka a chtěli by využít možnost přespání a těm co s námi stabilně jezdí, aby si rozmysleli, jak by chtěli ve Sněžném pobýt a případně mi to napsali. Pokud budete chtít přespat, poprosila bych o uvedení od kdy do kdy k přihlášce do e-mailu.

Petr domlouvá opět pečené prase. Uvidíme, kolik lidí se nahlásí a zda-li se to vůbec vyplatí. Takže se rychle přihlašujte, ať můžeme konat. 🙂 🙂

PROPOZICE K ZÁVODŮM ZDE