Sice mám dovolenou, jsem na chatě kde není internet, takže funguji na hotspotu, ale musím něco napsat o proběhlém tréninku a to hlavně kvůli tomu, že je nafoceno hodně foteček a určitě na ně budete zvědaví.

No a co bych tak napsala o proběhlé akci? I když to vypadalo, že vše půjde jako po másle, tak vzhledem k tomu, že byla vyšší a hustá tráva, tak to byl také asi kámen úrazu. Kluci postavili opravdu dlouhou trať s úmyslem, aby si pesani dobře zaběhali, ale s kombinací s tou trávou, to nebylo zrovna nejlepší řešení! Začali jsme sice kolem 11 hod., takže na čas, ale pořád byl nějaký problém. Stále jsme kvůli napnutému lanu posunovali naviják. Když byl moc posunutý dozadu od prvních kladek, tak to nejelo, když byl málo posunutý a lano povolenější, tak to vyskakovalo právě z kladek u navijáku a nedalo se pouštět. Prostě po několika úspěšných, ale více neúspěšných pokusech , jsme se rozhodli,  že dráhu zkrátíme tak, aby si psi konečně zaběhali a my pořád nemuseli něco řešit. A jak se ukázalo, tak to bylo správné rozhodnutí. Napětí lana na kladkách povolilo a už vše odsypávalo jako po drátkách a myslím, že všichni pak už byli spokojeni. Pár psů bylo doslova neutahatelných a běhali by asi pořád dokola, ale byli jsme rádi, že po počátečních problémech, vše nakonec dopadlo dobře a  doufám, že jste nám tu prodlevu na začátku, odpustili. Podle fotek, je vidět, že nálada byla výborná i když počasí také nebylo úplně podle našich představ!

Takže na úplný závěr bych naspala, že se jednalo opět o slušnou akci. Psů dojelo něco málo přes dvacet, ale těch dvacet si pořádně potrénovalo. V červnu Vás neuvidíme, což nás tedy mrzí a o to víc se na Vás všechny budeme těšit v červenci na 3. závodech, které proběhnou v rámci našeho letního Summer campu na Vysokém Poli.

Za krásné fotky děkujeme Michalu Sedláčkovi a najdete je ZDE.

Doufám, že se Vám budou líbit, jako se líbí nám.