Dnes jsme se vrátili z týdenního pobytu ve Vysokém Poli a protože jste už určitě zvědaví na tabulky ze třetích závodů a těch informací, co budu na stránky ještě dávat bude hodně, tak se pokusím něco k proběhlým závodům napsat. Třetí závody se tentokrát konaly v rámci našeho letního Summer campu, ale myslím, že můžu říct, že to ničemu nevadilo a akci opět hodnotím, jako velice zdařilou. Na startovní listině jsme měli přes 80 psů. Pozdě jsem vyhlásila stopstav, ale nakonec né všichni psi dojeli, tak se to dalo zvládnout. Kluci měli opět připravenou trať už den předem a jen se v neděli ráno ladila časomíra. Trochu jsem se bála velkého tepla, které panovalo celý týden a každého jsem nabádala, aby zajel autem pod stromy, aby měli pesani v autech pohodlí a neuvařili se. No a potom jsem měla strach, že začne bouřka a budu všechny z toho lesa zase vyhánět. Předpověď vyšla, jak říkali a i když bylo ráno jako v prádelně, tak už před dvanáctou se zatáhlo, ochladilo a začalo hodně foukat. Postavený velký stan, který se nemá stavět za velkého větru prošel opět velmi náročnou zkouškou, ale tentokrát chlapi museli plachtu na stanu uvazovat, aby nám neuletěla až kdo ví kam. Všichni jste dojeli vyletnění a bylo krásné sledovat, jak během závodů všichni vytahujeme mikiny a dlouhé kalhoty a ještě jsme rádi, že nám donesou teplé nápoje na zahřátí. Pro psy tohle počasí bylo ovšem výborné a myslím, že si dostatečně zaběhali, protože trať byla kolem 265 m dlouhá. Pořadí jsme tentokrát otočili a prostě začali běhat pitbulové, stafbulové, pak příchozí. Do půl druhé jsme vše zvládli a odpolední běhy ridgebacků už probíhali opět za rozumnějšího počasí a celkem v klidu. Jen u RR je vidět, že nejsou takoví magoři, jako z řad příchozích a občas se jeden pes pouštěl na 3x, než se rozhodl, že tedy dá celou trať. O to se odpolední závody protáhly, ale zase, většina lidí spala v campu a těm, kdo odjížděli to snad tolik nevadilo.

Fotky ze závodů ZDE

Za fotky děkuji Michalu Sedláčkovi!

Další fotky ze závodů ZDE

A za ně děkuji Janě Filipové!!

A ještě jedny fotky hlavně RR ZDE

A za tyto fotečky děkuji Míše Piňosové.

Omlouvám se ještě jednou dodatečně křížencům pitbulů, že jsme pro ně neměli diplomy. Ty se totiž tiskly na celý týden na všechny soutěže a prostě chybička se vloudila. Hned, jak mi bude dodán i se jmény těch, kteří byli na stupních vítězů, tak Vám je zašlu e-mailem. Případně vytisknu a předám na dalších závodech.

Výsledky dopoledních závodů Pitbulové, stafbulové, příchozí:

264 KBrrsport-vysledky-bull

Výsledky odpoledních závodů Ridgebackové:

232 KBrrsport-vysledky-rr

 

ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM APBT/AST – SBT/ABT a kříženců BULL:

Ticha´s Piranha – majitelky Jiřiny Dusilové s časem ze dvou nejrychlejších zaběhnutých kol: 37:93

 

ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM všech příchozích:

Sára – kříženka labradora a ohaře, majitelky Edity Klaudové s časem ze dvou nejrychlejších zaběhnutých kol: 40:41

 

ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM RR:

B`Lara HotStar Tarreon – majitele Honzy Pešaty s časem ze dvou nejrychlejších zaběhnutých kol: 38:18

 

A jako vždy na závěr moc děkuji všem, kdo nám zase s organizací závodů pomáhal a za Vaši trpělivost na startu, protože při takových počtech psů se musí přece jen chvíli čekat. Takže užívejte léta a prázdnin a v září se na Vás budeme opět moc těšit. Šárka