V pátek jsme se byli podívat u Valašských Klobouků na nový areál, který bychom chtěli využít v příštím roce na náš obvyklý letní Summer Camp. Rekreační středisko Královec se nachází nedaleko Valašských Klobouků v Beskydech. Vystoupali jsme, po pěkně se klikatící se silnici do cca 650 m.n.m. a rozprostřel se před námi areál, který leží na vrcholu toho kopce, uprostřed lesů. Nebudu zastírat, že si trošku zasportujeme, ale ten areál stojí za to! Kapacitně je v něm 11 bungalovů, které jsou 4 lůžkové. 10 letních chatiček – 4 lůžkové a jedna chata Jiřinka pro další dvě rodiny. Camp je naplánován na druhý týden v červenci – tedy od 14.7.2018 – 21.7.2018

Horní řady 5 bungalovů, mají dva samostatné pokoje, takový malý obýváček s kuchyňskou linkou a lednicí, předsíň, sociální zařízení a koupelnou. Ve spodní řadě je 6 bungalovů. Mají také 4 lůžka, ale jen jeden uzavíratelný pokoj, nicméně v obýváku jsou 2 lůžka, kuchyňská linka s lednicí, docela dost prostoru a malá koupelnička, kde je sprchový kout s WC. Všechny bungalovy mají koberce a jsou vzorně čisté! Ve spodní řadě areálu je 10 letních chatiček, na které jsme zvyklý třeba z Javorové skály, ale tyto chatičky jsou větší, prostornější a hlavně čisté a v pořádku. Kousek od chatiček jsou sprchy a sociální zařízení! Uprostřed tohoto všeho si postavíme centrální stan a v podstatě budeme všichni tak nějak pospolu. O kousek níže je ještě chata Jiřinka, která má 2 ložnice, obývací místnost a pod ní je krásný sklípek.

V areálu bude k dispozici ještě společenská místnost v případě špatného počasí a určitě ji využijí děti na hry, malování a různé aktivity. Restaurace s terasou má krásný a útulný bar, tak akorát jídelnu, terasu s nádherným výhledem a hernu pro dětičky. Zkoušeli jsme si dát polévky a měli jsme tři druhy a všechny byly domácí a výborné. Pivo bylo z malého soukromého pivovaru a nemělo chybu!!

Prostě nás areál překvapil a hodně se nám líbil!! Takže pokud budete chtít s námi strávit letní dovolenou uprostřed Beskyd, tak Vás poprosím, aby jste si začali rezervovat místa!!! Zálohy budu vybírat opět do konce ledna, kdy musíme uhradit zálohu za pronájem areálu provozovatelům.

Dopředu řeknu, že do bungalovů, těch 2 pokojových, budu dávat dvě rodiny (tzn. 4 lidi), vzhledem k tomu, že pokoje jsou uzavíratelné a bungalovy jsou prostorné. Spodní řada bungalovů je připravena pro rodiny s miminkami, už kvůli přístupu kočárků a pro rodiny s dětmi. Do letních chatek budu dávat jednotlivce, nebo i páry, nebo i rodiny s většími dětmi, abychom se tam všichni vešli. Jsou opravdu moc pěkné a kromě toho, že nemají vlastní soc. zařízení, nemají chybu. Budou také poměrně levné. Rozdělení míst budete muset nechat na mě, ale bude se snažit všechny uspokojit. Pro mimina se dají zapůjčit dvě cestovní postýlky.

Ceny:

BUNGALOVY – 250 Kč/osoba/noc včetně lůžkovin. Děti od 3 let stejná cena! (standartní cena byla 400 Kč,proto se nebudou rozlišovat děti. Děti do 3 let mají ubytování ZDARMA – bez nároku na lůžko)

LETNÍ CHATKY – 150 Kč/osoba/noc + 100 Kč lůžkoviny/osoba/celý pobyt. Lze si vzít i svoje lůžkoviny.

CHATA JIŘINKA – 250 Kč/osoba/noc- nachystána pro 2 – 3 sportovní rodiny. Leží opravdu dole a z ní je vše do kopce!

PLNÁ PENZE: 250 Kč dospělý – 180 Kč děti

POLOPENZE: 180 Kč dospělý – 120 Kč děti

PES: 100 Kč/pobyt

Jediné, co asi je nevýhoda, že nedostaneme nikam naviják. Louky, i když velké, jsou poměrně vzdálené od připojení na 380 V, což potřebujeme, aby fungoval naviják. Takže možná jediné co budeme muset obětovat, je coursing, ale zato můžeme postavit nějakou agility dráhu a denně trénovat a vymyslíme určitě nějaký náhradní program. Nějakou bojovku! Terén k tomu bude více jak vhodný!

Fotky kompletního areálu najdete nahoře, když kliknete na Rekreační středisko Královec!

Fotky, co jsme nafotili my, najdete v odkazu ZDE!

Doufám, že se Vám budou líbit, jak se líbilo nám v areálu! Přednost na rezervaci mají členové RR Sportu a dále Ti, co s námi standardně jezdí! Případné volné místo budeme vykrývat dalšími zájemci!

Na areál se můžete podívat i na FB!