A máme za sebou 4. závody a trochu nám to zamíchalo pořadím a to díky neúčasti některých favoritů a tím pádem budou poslední závody velice, ale velice napínavé a vůbec mi to neulehčujete!! Budeme muset počítat s několika variantami skoro ve všech kategoriích, kromě veteránů RR. Tam díky tomu, že nám odpadl velký favorit, je Kvapík už víceméně znám.

Z tabulek jsem odstranila všechny, kdo už 2x vynechal, protože tím pádem se automaticky vyřadil z hodnocení. U SBT/ABT jsem výsledky pospojovala, vzhledem k tomu, že 3 závody proběhly sloučeně psy a feny, tak to nemůžu teď rozdělit i když ve 4. závodě běhali odděleně.

Výsledky po 4 závodech u RR:

501 KBrrsport-bodovani-web_4-zavod

Výsledky po 4. závodech u APBT/AST, SBT/ABT:

340 KBrrsport-bodovani-web_4-zavod_bull

Na posledních závodech v listopadu budeme tedy vyhodnocovat i Kvapíky za rok 2017. Budou vyhodnoceny v každé kategorii první 3. místa, ale Kvapíka dostanou jen výherci jednotlivých kategorií. Jsem na to moc moc zvědavá a doufám, že na ty poslední závody dojedou všichni, kdo ho mají nějakým způsobem rozběhnutýho. Budeme se na Vás těšit na novém místě na Studnicích u Nového Města na Moravě!!