Trénink ve Svitavách probíhal v komorním duchu. Z původně přihlášených 30 psů dojelo trénovat jen 16, možná i díky rannímu nepříznivému počasí. Ale ti všichni, kdo dojeli, si to náležitě užili a my jsme nutně potřebovali otestovat novou časomíru, takže bychom běhali i kdyby pršelo…..

…Ráno tedy ve Svitavách pršelo a podle meteoradaru pršelo skoro na celém území Čech a tak jsem si říkali, zda se počasí umoudří a my budeme moci trénovat a zda vůbec někdo dojede. Někteří z vás volali a ujišťovali se, jaké je počasí a jsem ráda, že jste to nevzdali a přijeli i přes to, že u vás pršelo a bylo škaredě.

Protože na stavění trati zůstali jen Petr s Pepou, a protože to není žádná sranda vše zapojit tak, aby to dobře fungovalo, tak se začátek startu posunul až na 11 hodinu. Řešili jsme problém se spáleným trafem od časomíry a už to vypadalo, že se nic testovat nebude. Vše, ale bylo zachráněno díky skvělým obchodníkům ve Svitavách, kteří nám zakoupené nové trafo i upravili, takže se dalo rovnou zapojit a už nic nebránilo tomu, aby se časomíra dala testovat na nedočkavých zrzavcích. Ti si sobotní běhání užili náležitě, jelikož si dal téměř každý 6-8 kol.

Myslím si, že s nemalou investicí můžeme být spokojeni a určitě budete spokojeni i Vy, že budete rovnou vidět, jaký čas váš závodník měl a na jakém místě se po doběhu pohybuje. Ještě budeme vychytávat drobné detaily, ale už teď můžu říct, že s touto časomírou se závody stávají atraktivnější a hlavně přesnější a vyhodnocení bude k dispozici téměř okamžitě!!

Chtěla bych poděkovat všem, kdo nám pomáhali se stavěním zástěny a také potom s úklidem. Opravdu moc děkujeme!

Za fotky opět moc děkujeme naší dvorní fotografce Vlaďce. Foto ZDE

A tady je náš nový pomocník, nebo spíš jen jeho nejzajímavější část, pro diváky a majitele závodníků, tabule :

 

Sice to vypadá, že jsou na ní číslice špatně vidět, ale je focena z blízka a můžu potvrdit, že čísla jsou krásně vidět i ze vzdálenosti 30 m a možná ještě víc. 🙂

Část cílové brány :

casomira2