Co bych tak mohla napsat o tréninku na Horce?? Že to byla po všech směrech opět velmi povedená akce a tentokráte nám přálo i počasíčko a chvílemi svítilo slunce. Kvůli menšímu počtu nahlášených psů… cca 22…. jsme upustili od stavění překážek a nechali jsme pesany proběhnout v podstatě jen tak. Ono se to nezdá, ale ten okruh, který běželi a navíc do kopce, dal některým pořádně zabrat, takže si myslím, že na procházku po tomto tréninku už nikdo ani nemusel a všichni spinkali jako štěňátka. Min. pesani ubytovaní na chatě Horka! Pánečci si po tréninku také přišli na své a těch hub, co nasbírali, se vlezlo na dva celé stoly pod pergolou. Úplné houbařské orgie! :)))

Máme fotečky a také máme velmi, ale velmi podařené video z dronu, který nám natočil Marcel Havlík, za což mu strašně děkujeme! Myslím, že z videa je vidět, že si trénink užili nejen pesani, ale i jejich pánečci.

Za fotky děkuji Davidu Bernatskému a odkaz je ZDE

Jen bude zapotřebí se jimi trochu prokousat. Dal tam skoro vše, co nafotil :))

Odkaz na VIDEO ZDE!

Byl to poslední trénink letošního roku a i když jezdí méně psů, jak na závody, tak mám pocit, že se to pořád vyplatí je pořádat. Psi si víc zaběhají, atmosféra není tak napnutá, jako na závodech a ve finále, když ještě vyjde počasí, tak to většinou bývá výborná akce. Všem, kdo dojeli moc děkuji, že je neodradily mlhy, ani předpovědi, kdy hlásili, že bude v sobotu pršet. To začalo až v noci a docela citelně se i ochladilo. Určitě se na všechny, kdo jezdí na trénink, a né na závody, budeme moc těšit i v roce 2018! Šárka