Po posledním tréninku letošního roku, je na čase spustit přihlašování také na na poslední závody letošního roku. Je strašné, jak ten čas neúprosně letí a než se člověk naděje, tak je zase rok pryč a blíží se vánoční a novoroční odpočinkový čas. Jsem strašně ráda, že se nám podařilo uskutečnit všechny závody, snad bez ztráty kytičky! Že vše fungovalo, i když se malé problémy našly, ale vzhledem k tomu, jak houfně se přihlašujete na naše akce, jste nám tyto malé zádrhele prominuli, za což děkujeme.

Takže se ze Sněžného přesouváme o kousek blíž k Novému Městu na Moravě a to do vesnice Studnice, ve které je taková “menší” chata, vhodná pro naše akce a hlavně i rozlehlé louky, na kterých se snad už nebudou pást kravičky a budeme je moci využít pro naše poslední závody. Vzhledem k tomu, že je to nejen pro nás, ale i pro Vás, úplně nové prostředí, tak ho budeme testovat vlastně všichni a doufám, že se Vám tam bude líbit. Hlavně, pokud se nepodíváte na propozice, kde mám GPS body, tak si do navigací zadávejte Studnice u Nového Města n.M., protože Studnic, jsou v ČR asi 3 vesnice. Tak ať dorazíte do té správné vesničky.

Tentokráte zůstaneme u starého modelu běhání a budou začínat ridgebackové, po nich zřejmě příchozí a následně pitbulové a stafbulové. Po dopoledních závodech RR a příchozích, proběhne nejen vyhlášení pátých závodů, ale také vyhlášení celoroční soutěže a to Kvapík 2017! Vzhledem k né zcela jasným výsledkům, to bude určitě velmi zajímavá akce! A doufám, že proběhne v poklidném duchu i když to po organizační stránce bude asi velmi náročné!

Nicméně se na Vás už opět moc těšíme a tímto tedy spouštím přihlašování!

PROPOZICE ZDE!!