Tak už jen 4 dny jsou před námi a proběhnou poslední závody letošního roku, na které se moc těšíme! Protože probíhají na úplně novém místě, tak bych Vám ráda ještě upřesnila nějaké informace. Chata Studnice se nachází kousek od Sněžného a kousek od Rokytna. Vše u Nového Města na Moravě. Záleží, z které strany pojedete. Odbočka je v lese, tak ji nepřehlédněte. Studnice jsou malá obec mezi lesy, nejvýše položená vesnice na Vysočině. 780 m.n.m. Takže to znamená, že zapomeňte na podzimní oblečení a lehké obutí a přijeďte pěkně vybaveni, jako bychom běhali v prosinci, nebo zmrznete!! Na chatě bude otevřena restaurace a bude se tam dát občerstvit a zahřát!! Louka na běhání je prý kousíček od chaty, tak budu Petrovi věřit, že jo :)) Občerstvení nebude v naší režii, ale bude ho zajišťovat provozovatel Studnic. Myslím, že nějaký gulášek, nebo gulášová polévka se určitě do žaludku bude hodit. Teplé nápoje budou samozřejmostí!! Podle předpovědi to počasí prostě zase nemá být nic moc, ale ještě nehážeme flintu do žita!! Nicméně přijeďte opravdu teple vybaveni a to vybavení vezměte i psům do kufrů aut.

Přejímka psů bude probíhat na chatě v jídelně!! Budou tam sedět ženský a budou Vás registrovat a také Vás navedou na louku.. Pokud bude probíhat vše jak má, tak podle seznamu je 28 RR a začnou běhat v 9:30 hod. Příchozí poprosím s nájezdem kolem 11:hod  a všichni od bull plemen a jejich kříženců najíždějte kolem 13:30 hod. Auta budou moc stát skoro těsně u louky, což je pro majitele bull plemen dobrý.

Kvapíci budou vyhlašováni u RR po vyhlášení výsledků závodů a zrovna tak to bude u Bull plemen. Jen, vzhledem k tomu, že jsou u skoro všech kategorií dvě možnosti, kdo může vyhrát, tak budeme muset trochu upravovat Kvapíkům obojky, až podle aktuálního stavu! :))) Takže počítejte, že to bude chviličku trvat.

Tak a teď seznam na běhání RR :

357 KBrrsport-rr-seznam-studnice-11.11.17

Seznam na běhání příchozí:

349 KBrrsport-prichozi-seznam-studnice-11.11.17

Seznam na běhání BULL plemena:

363 KBrrsport-bull-seznam-studnice-11.11.17

Pokud na mne budete mít nějaký dotaz, tak klidně pište na FB, nebo sms, nebo e-mail. Doufám, že jsem na někoho nezapomněla, Kdyby jo, tak také napište. Jinak se budeme těšit na Vás na všechny!

Šárka