Jsou za námi poslední závody letošního roku a jsme moc rádi, že proběhly opět v pořádku a nic závažného se nestalo. Na Studnicích jsme byli poprvé a vůbec jsme nevěděli, jak to vše bude probíhat a jak se nám to podaří zvládnout. Nemluvě o počasí, kdy prostě zase hlásili, že nebude úplně nejlépe! Navíc obec je nejvýše položenou vesničkou Vysočiny, s nadmořskou výškou 800 m.n.m.  a tak jsme se trošku báli, aby nám přes noc sv. Martin nenadělil sněhovou nadílku. Naštěstí naše obavy byly zbytečné. Sice nesvítilo slunce celý den, ale také nepršelo a na to, že je půlka listopadu, bylo počasí poměrně příjemné a tak i celý den, který jsme strávili venku, se dal vydržet.

Když budu hodnotit dopolední závody, tak prostě musím říct, že neprobíhaly úplně podle našich představ. Noc před závody totiž pršelo a i když chlapi odpoledne vše odzkoušeli a naviják fungoval bez problémů, ráno po dešti se nám lano pěkně nacucalo vodou. Trať byla poměrně hodně dlouhá a nápor na motor navijáku se projevil v tom, že nereagoval, jak chlapi potřebovali a proto se některé běhy musely opakovat a vše se protahovalo. Moc nás to mrzí, ale technika prostě občas zazlobí. Moc děkujeme, že jste byli trpěliví a když se udělala fronta, tak jste ji prostě vystáli a čekali na start. Moc se nám nedaří u RR dodržovat běhy podle pořadí, ale třeba to někdy vychytáme :).

Odpolední závody potom proběhly v naprostém pořádku, zřejmě i proto, že lano i louka vyschly a pomohlo určitě i přenastavení parametrů navijáku. Dopolední závody tedy byly ochuzeny o jeden běh a proběhla jen 2 měřená kola, odpoledne jsme už uskutečnili všechny tři běhy. Sice jsme skončili skoro za tmy, ale stálo to za to!

Závody byly jak u RR, tak i u pitbulů a stafbulů hodně napínavé, až do posledního běhu, kvůli celoroční soutěži o Kvapíka, kdy tedy v pěti kategoriích ze šesti, nebylo vůbec jasné, kdo se jím stane!! A byli napnutí nejen majitelé šampiónů, ale i my organizátoři! Ale o tom v jiném článku.

Nejrychlejším psem ze všech RR a tedy absolutní vítězkou, se stala A´Mumbi Thembi Kwayera – Mumbička, manželů Veroniky a Michala Fiantových s nejrychleji zaběhnutým součtem časů – 39.40

Nejrychlejším příchozím se opět stala kříženka Sára – majitelky Edity Klaudové se součtem časů – 40,82.

Nejrychlejší z plemen BULL a jejich kříženců, byla kříženka pitbula Jamie, majitelky Veroniky Vyhnánkové se součtem časů – 39,73.

Fotečky dopoledních závodů od Michala Sedláčka – FOTO

Odkazy na fotky od Jany Filipové – FOTO 

A další fotky od Moniky Pažinové, hlavně bull plemena – FOTO

 

Výsledková listina u RR a příchozích:

262 KBrrsport-vysledky-rr-5.zavody

 

Výsledková listina BULL plemen a jejich kříženců:

223 KBrrsport-vysledky-bull-5.zavody

Závěrem bych Vám ještě jednou chtěla moc poděkovat, že na naše akce jezdíte, že s námi strávíte čas i když zrovna počasí není úplně ideální! Že nám prominete občasné nedokonalosti, které se prostě stávají, protože používáme hold techniku, která sem tam zazlobí! Také ještě jednou děkuji opravdu všem, kdo nám s chodem klubu, a průběhy závodů pomáhají!! Bez Vás a Vy víte, kdo to vše je, by to prostě nešlo!!

Prožijte v poklidu zbytek roku 2017!! Opatrujte své miláčky a také sami sebe!! Přeji Vám všem, hlavně zdraví, protože to je to nejdůležitější!! Už teď se těšíme na novou sezónu v roce 2018 a na setkání s Vámi všemi a budeme věřit, že ta nastávající sezóna proběhne tak, jak jsme si ji naplánovali!!

Za celý team RR Sportu – Šárka, Peťa a Honza!!