Když už jsme jednou v loňském roce uspořádali ples a ten se velmi vydařil, tak jsme si říkali, že asi zachováme tradici a uspořádáme i druhý a třeba i třetí ples RR Sportu. 🙂 Také je moc hezké, potkat se v jiném, než sportovním oblečení, určeném na venčení pejsků, takže i proto jsem se rozhodli, jít do toho znovu.

Bohužel jsme se v průběhu roku dozvěděli, že tam, kde jsme ples chtěli původně uspořádat a to na Studnicích, tak tam to opravdu nepůjde, vzhledem ke změně majitele objektu. Po chvilkové beznaději jsme narazili na Penzion Kukla, kde jsme původně chtěli akci uspořádat, ale vzhledem  k malému počtu pokojů a ubytovací kapacitě, jsme pořád hledali, kde bychom ples uskutečnili. Nakonec nás čirou náhodou napadlo zajet se podívat na Rekreační středisko Záseka, které se nachází cca 9 km od sjezdu z D1 a je tedy poměrně dobře přístupné všem. Navíc kapacita střediska je větší, ubytování v krásných pokojích a k dispozici poměrně prostorný sál, ve kterém se dalo tančit. Navíc provozovatelka střediska nám ve všem vyšla vstříc, tak nám už nic nebránilo, tuto akci směle znovu uskutečnit.

Na Zásece jsme byli celý víkend, ale ples se uskutečnil až v sobotu 10.3.2018. Původní záměr byl i ten, že sebou vezmeme naviják a chlapi dají hlavy dohromady a zkusí postavit trať. Problém tady této lokality je totiž velmi blízká hlavní silnice, po které jezdí hodně aut. A tak bylo zapotřebí se zamyslet, kudy by se trať mohla pěkně postavit, aby byla bezpečná. Záměr to byl pěkný, ale to by naši sporťáci museli jít spát, aby v sobotu dráhu postavili. Vzhledem k tomu, že se naposledy všichni viděli v listopadu, tak si asi museli toho hodně sdělit, takže to nakonec dopadlo tak, že část sice šla spát, ale další skupinka šla spát až v dopoledních sobotních hodinách a tím pádem se opravdu jen odpoledne zamysleli, jak by se trať na nějaké naše další běhání dala postavit. :)))) Na víc se prostě nezmohli. :))))) A většina prospala celou sobotu :)))

Díky paní provozovatelce, jsme se nemuseli starat o zajištění jídla a večerního rautu, a tak jsme si jen v sobotu odpoledne chystali sál, tombolu, výzdobu, foto koutek, aby to večer vše klaplo. Za sebe můžu říct, že tombola byla opět velmi bohatá a velmi pěkná a určitě byli spokojení všichni.  Jako i posledně, tak vstupenka byla lahev dobrého vínka na osobu a že jste opět donesli výborné vzorky, protože z koštu zůstaly pouze 2 lahve.

Hudbu nám opět zajistila cimbálová muzika složená z hudebníků z Uherského Hradiště a v přestávkách jsme si mohli zatrsat na muziku, kterou nám pouštěli DJ Pietri (Petr Jurásek) a DJ Jirka Čechmánek a že to kluci parádně rozjeli. Všichni. Jak hoši od cimbálu, tak i naši DJ! Moc všem díky!

Kousek sálu si zabral i Michal Sedláček, se svým fotokoutkem a řekla bych, že stejně jako vloni, byl hojně navštěvován a vzniklo hodně povedených fotek a moc Míšovi děkuji, že si za fotoaparát´stoupl a cvakal a cvakal.

Opět bych Vám všem, chtěla poděkovat, že jste se této naší akce zúčastnili, pomohli s výzdobou (Verča Fiantová, Hanka Skokanová), s tombolou (Evička Čechová, Zuzka Nemčovičová, Jitka Spurná, Zuzka Tesařová) a prostě děkuji všem! Protože právě díky Vám, byla akce opět velmi podařená a myslím, že ples s číslem 3 začneme opět na další rok připravovat!

FOTO Z PLESU ZDE

A tady foto nás všech!