Je za námi další akce letošního roku a to jen trénink v Polničce. Sice jsme očekávali jarní počasí, ale zima se pořád držela své vlády a i přes to, že svítilo krásně slunce, tak foukal studený vítr a bylo docela chladno. Děkujeme všem, kteří se nezalekli počasí a přijeli si s námi zatrénovat.

Vzhledem k tomu, že v obci probíhala rekonstrukce kanalizace, byli jsme nuceni běhání přesunout až na konec obce, na louku směrem k Velkému Dářku. Chlapi nachystali zajímavou trať a bylo krásně vidět, který pejsek není ještě zkažený běháním po ovále a krásně se očima držel střapce. Také bylo vidět ostřílené závodníky, jak po zmapování prvního kola, kdy zmonitorovali, kudy střapec jede, běželi hned do nejvzdálenějšího místa a tam na něj čekali. Někteří byli ještě chytřejší a ze startu si to namířili hned do cíle (např. naše Shabka) a snažili se čekat v cíli. :))) Ale určitě si to užili náramně všichni, protože se v každém kole běželo min. 3x do kola.

Začínali jsme běhat na polozamrzlé zemi, ale vzhledem k tomu, že sluníčko mělo přece jen už sílu, změnilo se běhání na zmrzlé zemi v běhání v blátě! Nejvíce ho bylo na startu a v cíli, kde se přece jen pejsci pořádně vzpínají a v cíli docela brzdí. Tentokrát jsme byli špinaví úplně všichni. Jak pesani, tak i my pánečci. Přijelo běhat opět několik nováčků a myslím, že si to páníčci i jejich miláčci pěkně užili. Naší dvorní fotografce Vlaďce Hovorkové bych chtěla poděkovat za překásné fotky. Každý z vás si určitě z fotek vybere toho svého šampiona.

Fotky od Vlaďky jsou ZDE 

A tady noví coursingoví nadšenci : kříženeček Maxík

Maxik

Westík Barney

westik

Výmaračka Míja

Mija

trio australských ovčáků…na ty je radost se dívat!

ovcaci