Je neděle podvečer, venku pořád krásně svítí už zapadající slunce a tak jsem si říkala, že není čas ztrácet čas a tak napíšu článek a dám sem výsledky a odkaz na fotky. 🙂 Do Vysokého Pole jsme se vraceli skoro po půl roce. Je to trochu srdcový areál, protože je to tam prostě krásný a když k tomu vyjde počasí, tak to nemá chybu. Jediná nevýhoda je vzdálenost louky, kde se běhá od restaurace, ale zase je tam blízkost lesa, který se prostě musí využít v případě tak nádherného počasí, jaké nám vyšlo na 2. závody.

Jelikož jsme opět nechtěli nic zanedbat, tak Petr dojel do Vysokého Pole už v pátek v poledne a v podstatě až do večera se věnoval sám stavění trati, převazování lanka, aby se netrhalo, stavění zástěny, nabíjení časomíry a prostě všemu, co je potřeba ke zdárnému průběhu závodu. Má můj obdiv, protože to tentokrát opravdu zvládl celé sám a až navečer mu tam přišli pomoci první kamarádi, co tam dojeli spát. Celé tohle snažení se projevilo i v tom, že se lano ani jednou nepřetrhlo a jediné, co trochu zdržovalo dopolední závody RR a příchozích bylo to, že někteří pesani prostě nedají zatáčku a vrací se, tak se vždy chvíli čekalo, než na určitou pozici do zatáčky doběhnou pánečci. Ale bylo nádherně, výborná nálada, tak to snad nikomu nevadilo. Měli jsme na startu dvě malá štěnda, z toho malá Elonka se teprve se střapečkem seznamovala a naše Iman se projevila jako střapečkový blázínek a na podruhé si celou trať zaběhla sama. Také jsme měli nováčky, ale na ně tam bylo moc vzruchu, tak jsme zhodnotili, že seznamování se střapečkem bude lepší provést na nějakém tréninku, kde to vše probíhá ve větším klidu než na závodech.

Odpolední závody bull plemen už proběhly v rychlém tempu i díky tomu, že psi jdou na start dle startovní listiny a odpadá nastavování časomíry z vysokých startovních čísel na ta nižší, což vždy trochu zdržuje. Tady se musím omluvit za chybu, která se mi stala a připravila jsem tak jednoho nováčka o umístění. Podařilo se mi nastavit jiné startovní číslo u stafbulíka Božana a jeho čas jsem zapsala jeho soupeři. Tím pádem bohužel došlo k tomu, že při vyhlášení výsledků byl jmenován na 4 místě, ale doopravdy se umístil na místě třetím. Tímto se majitelce – Katce Polákové – moc omlouvám a budu se snažit, aby se mi taková věc příště nestala. Ceny, diplom a kokarda jim bude zaslána dodatečně a výsledková listina je již uvedena správně.

Veliké díky patří našemu sponzorovi, firmě JK Animals a její zástupkyni Markétě Horákové, která nám dovezla spoustu nádherných cen a vše krásně připravila.

Také moc děkuji naší kamarádce Hance Paclíkové, která udělala a přivezla opět krásné kokardy, které jsou vždy originální. Michalovi Fiantovi moc děkuji za diplomy a Jitce Mrázkové a Verče Fiantové za pomoc s organizací závodů a předáváním cen.

Díky tomu, že bylo tak krásné počasí jsme si závody hodně moc užili a slunci se nadšeně vystavovali snad všichni, protože zima byla dlouhá! Už teď se těším, až se do Vysokého Pole opět vrátíme v červnu na třetí závody.

Absolutním vítězem u RR se stala součtem dvou nejrychleji zaběhnutých kol A´MUMBI THEMBI KWAYERA manželů Fiantových s celkovým časem 34:94 (17:42 a 17:52).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nejrychlejším příchozím se stala s nejrychleji zaběhnutým časem jednoho kola kříženka SÁRA majitelky Edity Klaudové s časem 18:12.

 

 

 

 

 

 

 

Nejrychlejším psem u BULL plemen s nejrychleji zaběhnutým časem jednoho kola se stal americký pitbul ADOLF majitelky Moniky Pažinové s časem 18:02. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotky odpoledních závodů od Lucky Tobiášková jsou ZDE 

Další odkaz na fotky odpoledních závodů od Jany Chajbuliny ZDE

Fotečky dopoledních závodů fotil Michal Sedláček a fotečky jsou ZDE

 

Výsledková listina dopoledních závodů RR a příchozích:

250 KBrrsport-vysledky-rr-a-prichozi

Výsledková listina BULL plemen:

218 KBrrsport-vysledky-bull