V Akcích RR Sportu jsem pod Summer Camp 2018 vložila seznam ubytovaných a program na tento camp, aby jste to měli pěkně přehledné. Oba odkazy uvádím v článku níže!! Po několika odhláškách tam máme nová jména a to je pro nás zase závazek, aby se nováčkům u nás na campu líbilo a nebyli zklamáni. Moc děkuji skoro všem, že jste doplatili zbytek pobytu. Ani jsem to nečekala. Je tedy ještě pár vyjímek, ale vesměs jste mi to všichni doplatili včas.

Připomínám, že na letních chatkách je za příplatek na celý týden k dispozici povlečení. Bylo uvedeno v přihlášce. Bungalovy mají povlečení v ceně. Kdo si budete chtít vzít svoje, není problém.

Co se týká programu, tak jsme daly hlavy dohromady s holkama ze spolku a snad se Vám program bude líbit. Ono také co pořád vymýšlet 🙂 Nemáme tam vůbec řešeny děti. Většina dětí na campu jsou mrňata, takže vše budeme řešit spíše akčně, protože dát dopředu co se bude dělat, je hodně složité. Ale pořád myslete na to, že svým dětem se budete muset také věnovat. Že tam nebudu mít osobu, která by je celý den hlídala a dělala jim zábavu. Mějte na paměti, že je tam velice členitý terén. Nevím tedy, jak moc akční tam budou odrážedla a kola, ale šikovné děti by to mohly zvládnout. Pod restaurací je uděláno dětské hřiště, tak aspoň malý hrací prostor tam je. Jinak si asi všichni procvičíme fyzičku, což nám některým vůbec neuškodí! Voda jako rybník, ani bazén, bohužel na campu nejsou.

Jako vždy připomínám, že psi se nebudou volně pohybovat po kempu!! Max, štěňata a dorostenci, ale za ně si nese odpovědnost majitel. Parkovat auty se bude dát za bungalovy, ale ne za letními chatkami. Tam se autem nedostanete. Uprostřed areálu uděláme centrální sezení. Stany máme a Peťa se snaží sehnat ty sety co bývají na zahrádkách, tak uvidíme.

Jinak předpokládám, že na ty tématické dny si obstaráte nějaké vtipné kostýmy, aby jsme to měli pěkně zpestřené a já se na oba dny, co mají být v kostýmech, strašně těším!

Odkaz na PROGRAM SC

Odkaz na ROZPIS UBYTOVANÝCH na SC

Měsíc uteče jak voda a za chvíli se s Vámi se všemi zase  uvidíme a věřte mi, že i když jsem se teď minulý týden viděli, tak se na všechny už moc moc těšíme!!!