Tak konečně jsme se asi ustálili na počtu psů, co budou běhat a po různém přihlašování a odhlašování sem vkládám seznamy psů, co by měli přijet běhat na Vysoké Pole. Zároveň upřesňuji, že kvůli počtu přihlášených psů začnou závody kolem 10:00 hod dopoledne pro RR. Protože je přihlášeno 80 psů, tak budu apelovat na majitele RR, kteří budou na Vysokém Poli spát, aby zvážili, zda-li nebude lepší k dráze dojet auty a vytahovat psy z auta, než pro ně chodit neustále na chatky. Dochází k velkým prostojům a zároveň frontám na startu. Běhá 39 RR. z toho je tam pár dorostenců, kteří se budou s dráhou seznamovat. Takže možná úplně obrátím pořadí a první budou běhat Veteráni, pak Psi, Feny a pak Dorostenci, na které by mohl být trochu prostor.

Plynně by na ně mohli navázat kolem 12:00 hod Příchozí, kteří pak budou další kola propojeni s RR. Ale počítám, že do 12 hod bychom mohli mít odběhány 2 kola, pokud vše půjde dobře.

Od 14:00 hod by měly začít závody pro BULL plemena. těch je kolem 23, takže to potom odsypává rychle.

Podle počasí má přecházet z pátku na sobotu studená fronta a má se citelně ochladit. Takže s tím trošku počítejte, že nemusí být tak teplo, jak bylo doposud. My si budeme hlavně přát, aby nepršelo! Chlapi sporťáci jedou na Vysoké Pole už v pátek kolem poledne, tak by vše mělo být nachystáno v pořádku a budeme se snažit, aby i při tom větším množství psů závody proběhly k Vaší i naší spokojenosti.

Seznamy nejsou startovní listinou!!!

Seznam na běhání pro RR:

78 KBrrsport-web-rr-seznam-4.zavody

 

Seznam na běhání Příchozí:

67 KBrrsport-web-prichozi-seznam-4.zavody

 

Seznam na běhání BULL plemena:

74 KBrrsport-web-pitbulove-seznam-4.-zavody

 

Vzhledem k tomu, že byly prázdniny a s mnohými jsme se neviděli už dlouho, tak se na všechny staré známé, i nově příchozí moc těšíme a doufáme, že si závody užijete v příjemné atmosféře Vysokého Pole!

Šárka