Málem jsem zapomněla, že bych také mohla napsat něco o tréninku na Zásece, který proběhl minulou sobotu a vlastně celý víkend. Záseka byla pro nás na běhání nová a sama jsem byla zvědavá, jak bude trať vypadat, protože silnice,  po které jezdí hodně aut, je pekelně blízko louky, na které se běhá a není tam žádné ohraničení přírodním porostem!

Kluci se snažili co mohli a na trénink délka dráhy stačila. Mám pocit, že si nikdo ani nestěžoval, protože pesani běhali  5 – 6x, takže jsme je snad unavili. Dokonce vyšlo celkem i počasí. Sice to před obědem vypadalo, že bude pršet, ale nakonec odpoledne vysvitlo i sluníčko a bylo krásně, jen už trochu chladno. Vzhledem k tomu, že jsme nemuseli nic, kromě navijáku někam stěhovat a uklízet, nechali kluci nataženou trať a v neděli, před odjezdem všech domů, se ještě běhalo a určitě odjížděli všichni spokojení.

Dojelo běhat kolem 30 psů. Nejvíc RR a pak pár příchozích. Měli jsme tam i docela dost dorostenců rr a jednu dorostenku bouceronku, kteří se to učili. Někdo to pochopil raz dva a majitele tím překvapil, jak krásně běhal a někomu to bude trvat déle, nebo prostě běhat nebude.

Záseka je moc příjemné středisko a jsme rádi, že jsme ji objevili a že máme na rok 2019 nasmlouvané termíny, většinou na tréninky. Závody by tam byly asi složité, vzhledem k tomu terasovitému terénu, kterým louka disponuje. Doufám, že všichni ti, co dojeli si to užili a bylo jim tam s námi fajn. Už teď se těšíme na trénink na Kuklíku, který také nemáme tolik zmapovaný, takže to bude pro nás i Vás a hlavně pesany,  zase něco nového.

V sobotu i v neděli vyfotila pár fotek Andrea Heřmanová a její syn David a tímto ji za to děkuji. Asi tam nebudou všichni psi, ale někdo se tam určitě najdete. Trošku jsem se zapotila, protože na Rajče RR Sportu jsem už 3 roky nic nedávala a vzpomenout si, jak jsem se registrovala, byl docela oříšek. Ale vyšlo to a na fotky se tedy můžete podívat. 🙂 Úplně na konci jsou fotky hrajících si štěňat a dorostenců, tak jsem je tam nechala.

FOTO ZDE