Poslední závody jsme měli nazvané, jako Mikulášský coursing. Vzhledem k tomu, že jsme museli posunout termín závodů a to až 10 dní po Mikuláši, mi přijde příhodnější jej nazvat jako Předvánoční coursing!! Toliko ke změně názvu. A tímto Vás tedy zvu na poslední, 5. závody letošního roku, které se opět uskuteční na loukách za Penzionem Na Mlýně v obci Kuklík u Sněžného a to 15.12.2018!! Prosím o pozorné přečtení celého příspěvku + propozic!!

 

Závody jsou komplet sponzorované firmou JK Animals!

 

 

 

 

 

 

 

Předpokládám, že o závody bude velký zájem, proto bych poprosila, aby jste se zavčas nahlásili! Také poprosím ty, kdo budou chtít na Kuklíku spát, aby také neváhali s rezervací místa, protože počet míst na spaní je velmi omezený. Budu se snažit když tak zajistit ubytování na Penzionu Kukla, který je kousek na Penzionem Na Mlýně a patří jednomu majiteli. Ale to budu řešit, až podle opravdového zájmu.

Vzhledem k tomu, že na posledních závodech budeme vyhlašovat i celoroční soutěž v o Kvapíka 2018 a chci, aby to tentokrát proběhlo vše bez nějakých velkých front a prodlev, rozdělíme běhání na 3 časové úseky. První začnou běhat ridgebackové a to už od 9:30 hod a do 12 hod bychom mohli mít odběháno. Následovat budou po 12:00 hod Příchozí a i s vyhlášením bychom to mohli stihnout do 13:30 hod, kdy by mohli začít běhat Pitbulové! Blíže v propozicích.

PROPOZICE K ZÁVODŮM ZDE

Zkusíme také natisknout čísla na samolepky, které si přilepíte na bundy, aby jste věděli, kdo je před Vámi a trochu si to hlídali, aby nedocházelo k velkým prodlevám! Také vložím na web rovnou startovní listiny, aby jste se dopředu mohli seznámit s pořadím, v jakém budete běhat a kdo by mohl být před Vámi a po Vás. Při větším množství psů už musíme učinit nějaká opatření, , aby nedocházelo ke zbytečným prostojům, nebo naopak frontám na startu a nespokojenosti Vás, co tam stojí.

Tak už teď se na Vás moc a moc těšíme!! Občerstvení bude zajištěno. Už jsme se domlouvali, že budou řízky s bramborovým salátem a frankfurtská polévka! Možná by nám ulehčilo, kolik toho udělat, kdyby jste k přihláškám napsali, zda-li budete mít zájem i o jídlo!!