Mám velký rest a to, že jsem na web ještě nevložila výsledky naší celoroční soutěže o Kvapíka za rok 2018. Myslím, že poslední závody byly v některých kategoriích ještě napínavé, protože se přesně nevědělo, kdo Kvapíka nakonec získá. Jsem ráda, že Vás celoroční soutěž baví a že budeme otevírat další ročník a to KVAPÍKA 2019.

Jen pro upřesnění připomínám, že v Kvapíkovi mohou soutěžit až dospělí psi. Musí se zúčastnit 4 z celkových 5-ti závodů. Do Kvapíka jsou v průběhu roku většinou zařazeni psi, kteří závodí od začátku roku. Pokud se stane, že do hlavního pořadí zasáhne někdo, kdo celoročně nesoutěží, nebo u koho se už ví, že nesplní podmínku 4 závodů, body se přičtou jen těm, kteří v Kvapíkovi soutěží.

Hlavní Kvapíci, kromě figurky Kvapíka, získají členství v klubu na další rok Zdarma, u plemen BULL mají poplatky za naše akce, jako by byli členy klubu.

U ridgebacků si svého třetího Kvapíka za sebou v kategorii FENA RR obhájila A´MUMBI THEMBI KWAYERA, která se tak asi stala nejúspěšnější závodnicí ze všech vyhlášených ročníků!

v dalších kategoriích u RR se Kvapíkem stali: 

PES RR  : Ready to by One&Only Helya Ridge – Robin

VETERÁN PES RR : James z Korycanských skal

VETERÁN FENA RR : Bahati Manwë

U plemen BULL se Kvapíky v jednotlivých kategoriích stali:

ABPT/AST FENA : ERIN

APBT/AST PES : JASPER

SBT/ABP FENA : GIGI LEGOSCHA

SBT/ABT PES : ORRY RESPECT MORAVIA LORD

Ostatní pořadí v jednotlivých kategoriích v přiložených tabulkách:

605 KBrrsport-bodovani-web_5-zavod

BULL plemena:

405 KBrrsport-bodovani-web_5-zavod_bull

 

Ještě jednou všem moc děkujeme za účast v celoroční soutěži a těšíme se na další ročníky!