A jsme v Novém roce roce a zahajujeme další závodní sezónu a to s datem 2019. Hned v úvodu roku jsme museli udělat nějaké úpravy v termínech a to na základě změny míst, kde chceme běhat. Nevím, jak pro koho to bude změna pozitivní vzhledem k dojezdové vzdálenosti, ale min. ti, co se přibližují po D1 budou opět rádi, protože RS Drak Křižanov se nachází pár km od dálnice. Místo je na samotě nad Křižanovem a nikomu tudíž nebude vadit ani štěkot psů, ani moc aut. Penzion Na Mlýně na Kuklíku si necháváme na tréninky, kdy jezdí méně lidí a tréninky jsou v lepším ročním období jara a podzimu.

Nově po nás v letošním roce chtějí všichni provozovatelé zaplatit poplatky za využívání jejich areálů. Musíme proto udělat jednu nepopulární věc a to mírné zdražení cen za závody, i za tréninky.

Ceny zvedáme pro všechny příchozí a nečleny spolku o 50 Kč – tedy poplatek za závody bude od roku 2019 – 300 Kč, a za tréninky 200 Kč. Pro členy zůstávají ceny stejné.

Doufám, že se Vám námi vybrané další středisko bude líbit a budete za námi pořád rádi jezdit i pře to mírné zdražení.

Na 1. závody máme opět domluven sponzoring od firmy JK Animals, za což jim opět moc děkujeme! Jejich sponzoring je opravdu štědrý a jsme rádi, že nás zahrnuli do svého seznamu sponzorovaných akcí.

 

 

 

 

 

 

Propozice k 1. závodům najdete ZDE