Dovolte mi, abych nejen členy, ale i naše příznivce, pozvala na 3. Reprezentační ples R.R.Sportu, který se bude konat v Křižanově na RS Drak, dne 9.3.2019. Ples jsem začali pořádat proto, že jsem se konečně chtěli vidět také v něčem jiném, než jen v sportovním a většinou špinavém oblečení a chtěli jsme mít i jiný zážitek. Po prvním plese, který se konal ve Sněžném a byl v podstatě jen pro členy klubu, jsme usoudili, že to byl krásný zážitek a že ho prostě budeme pořádat každý rok a otevřeme ho všem, kdo by se ho chtěl účastnit.

Podotýkám, že ples je nevýdělečná záležitost. Jako spolek z něj nemáme nic, jen dobrý pocit, že se to lidem líbilo a chtějí mít další. Vstup na ples je lahev dobrého, kvalitního vína na osobu. Vínko dále slouží v degustačním koutku na ochutnávku. Dále, každý, kdo chce přijít na ples, přispěje nějakým drobným dárkem do tomboly. Ne nějakou totální blbost, ale věc, co by prostě udělala radost někomu dalšímu, který ji vyhraje. Výtěžkem z tomboly hradíme živou muziku. 🙂

Muziku nám zajišťuje Cimbálová muzika ze Slovácka složená z několika kamarádů muzikantů a dále dvá úžasní DJ a to DJ Pietri Jurásek a DJ Jirka Čechmánek.

Zpestřením plesu je tradiční fotokoutek Michala Sedláčka, kde o zábavu opravdu nebude nouze.

Rekreační středisko Drak Křižanov je pro pořádání takové akce výborně uspůsobené a proto jsem si ho i vybrali. K dispozici máme dostatek 2 až 3 lůžkových pokojů, dostatečně velkou společenskou místnost a zázemí. Pokud budete mít zájem se  plesu účastnit, tak pobyt zahajujeme již v pátek 8.3.2019, tedy v pátek.  Samotný ples se bude konat v sobotu od 19 hod.

Propozice a ceník ubytování najdete ZDE

POZVÁNKA

 

 

 

 

 

 

 

Vítáme všechny, kteří se našeho plesu chtějí zúčastnit. Podmínkou je společenský hábit, láhev vínka, něco do tomboly a dobrá nálada sebou!! :))) Potvrzení účasti prosím zasílat na e-mail uvedený v propozicích!! Na všechny, kdo budete chtít přijet, se moc těšíme!! Šárka