Přemýšlela jsem, zda-li mám napsat něco o našem 3. plese, který jsme měli 9.3.2019 a to v RS Drak Křižanov. Ale protože Ti, co se ho zúčastnili přispěli k tomu, že se opět moc povedl, tak proč o něm něco nenapsat.

Pořád si říkám, že je super, že jsme na toto středisko narazili, protože se hodí výborně nejen pro naše běhání, ale i pro pořádání takové společenské akce, jakou tento ples je.

I když je spací kapacita velká, tak nás na plese bylo asi tak stejně jako vloni…tedy kolem 30 lidí a to tam spousta lidiček ještě chyběla, protože se nám rozrodily maminy, nebo budou rodit, někomu se to nehodilo kvůli práci, ale i když jsme nebyli v kdo ví jak velkém počtu, tak jsme si ho i tak náležitě užili.

Ples neděláme jako výdělečnou akci, ale víceméně se opravdu chceme jednou za rok sejít v krásném oblečení a tak trochu si zatančit a zazpívat i na jinou, než moderní muziku. Cimbálová muzika z Hradiště tomu jen nahrávala. Navíc kluci nehrají jen lidové písničky, ale dokázali vyloudit i modernější tóny :). Jen pro příště bychom možná mohli dostávat na stůl zpěvníky, aby jsme si s nimi pořádně zazpívali. Když měla cimbálová muzika přestávku, tak čas vyplňovali se svou muzikou DJ Jirka Čechmánek a DJ Pietri – Peťa Jurásek. A zase díky nim jsme si pořádně zatrsali i na tu modernější muziku a unavili tak ještě víc svá těla.

Další věcí je i tombola. Do tomboly každý něco donese a tím pádem si všichni také něco odnesou! Za uspořádání tomboly moc děkuji Evě Čechové, která to má zmáklé na jedničku a 80 obálek bylo pryč během 10 minut. Nejhodnotnější cenou byla pačvorková deka, kterou věnovala Hanka Skokanová a kterou jsme všichni chtěli vyhrát. Bohužel byla jen jedna a to největší štěstí měla Alča Menschiková, která z ní měla obrovskou radost a my ostatní ostrouhali.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raut jsme si tentokráte připravili také sami a když jsem psala, že by každý mohl dovést trochu jídla, tak jsem zrovna nemyslela, že někdo doveze zrovna 7 kg výborného uzeného masa! :))) Jídla bylo tolik, že jsme si dělali srandu, kolik pozveme lidí z Křižanova, aby nám s tím pomohli. Prostě jste všichni výborní a je vidět, že si to umíme udělat takové, aby se akce líbila všem. Přinesená vína – jako vstupenka na ples – bohatě stačila v degustačním koutku a že jsme koštovali opravdu výborná vína!

Opět se perfektně vyvedl fotokoutek, který připravuje a celý večer v něm fotí Michal Sedláček, od kterého jsou také všechny ostatní fotky. Většinou se v něm lidi hodně vyblázní a ty kreace co předvádí, jsou prostě super.

Výzdobu jako obvykle dovezla Verča Fiantová a tak jsme si opravdu mohli připadat, jako v krásně vyzdobeném sále.

Hodně zvažujeme, že příští rok (2020) uspořádáme ples v pátek! A to z důvodu toho, že je hodně pití a hodně jídla a je zapotřebí, aby to vše, co zůstalo, někdo další den snědl a také vypil a nemusel přemýšlet, že musí odjet!! Takže už teď vybíráme termín. Změna také bude v cimbálové muzice. Pokusíme se oslovit Cimbálovou muziku Marečkovci! Jsou to výborní muzikanti a část z nich jsou členové jedné rodiny.

Pokud někoho zajímá, jak jsme se na plese bavili, tak se svolením zúčastněných sem vkládám odkaz na fotky a věřte, že budeme moc rádi, když si to s námi příští rok přijdete užít i vy ostatní.

FOTO PLES

A takto to všem slušelo 🙂