Tak za pár dní se s Vámi opět uvidíme a jen doufáme, že k nám bude počasí přívětivější a pěkně v teple si zaběháme. Nemusí být teda nějaké velké vedro, ale polojasno snad každý uvítá. Tentokrát jsem nemusela vypisovat žádný stop stav a na závod je přihlášeno celkem 49 psů. To znamená, že trochu pozměníme starty.

Zahájení uděláme kolem 10:30 hod a začnou běhat ridgebackové, na které plynně navážou příchozí a na ně bull plemena. Tak pokud je start na půl 11, tak příchozí prosím, aby se dostavili mezi 11 – 11:30 hod a bull plemena prosím o nájezd kolem 12:00 hod. Myslím, že se to bude dát ustát, točení 49 psů. Kdybych vás rozdělila do skupin, tak lítáte jak blázni. Takto si trošku počkáte, ale bude to snad v pohodě. Jinak při počtu 17 psů, by ta skupinka měla odběháno raz dva. Takto to trochu natáhneme a vyhlášení uděláme pro všechny po ukončení závodů. Kdyby bylo něco nejasné, tak prosím napište, nebo zavolejte. Určitě zvládneme běhat 3 kola. Kdyby jste moc chtěli, tak i 4, ale ty tři budou asi stačit. Čísla co jsou u psů uvedená, budou jako startovní, tak si je můžete klidně zapamatovat. Platbu startovného uděláme u dráhy, aby jste nemuseli pendlovat. Vezmu si někoho k ruce. Určitě se bude dát na VP i občerstvit.

Seznam RR na 3. závody:

Seznam příchozích na 3. závody:

Seznam BULL plemen na 3. závody:

Kdyby jste se prosím někdo nenašel, tak mi dejte vědět. I to se mi stává, že přehlídnu nějaký e-mail.

Doufám, že přijedete všichni s dobrou náladou a že si ty skoro letní závody pořádně užijeme. Na všechny se moc těšíme. Šárka