Tak ještě 5 dní a už se konečně opět uvidíme. Doufám, že jste si všichni zájemci nastudovali, kde středisko Nesměř leží. Nachází se pár km od Velkého Meziřící a kdo pojede po dálnici, tak to má opravdu kousek od sjetí z dálnice. Vzhledem k tomu, že je nahlášeno 43 psů, uděláme závody pro všechny psy naráz. To znamená, že začneme o půl 11 a prvně odběhají RR a postupně pojedeme na všechny kategorie. Příchozí a bull plemena bych poprosila, aby jste najížděli po 11 hod, aby jste mohli plynně navázat na odběhnuté první kolo ridgebacků. Ani jsem se nedívala, jaké má být počasí, tak se necháme překvapit. Také máme slíbeno pro vítěze jednotlivých kategorií balíček sušených masíček od naší sponzorky Kateřiny Holubové a její firmičce Domácí sušená masíčka. Moc děkujeme!

Domácí sušená masíčka od Katky Holubové

Pro ubytované – spíme všichni v dolní budově a budeme mít k dispozici klubovnu. Posílala jsem informace v e-mailu, tak doufám, že jste je všichni četly.

Startovní listiny mám sice rozdělené, ale čísla jdou po sobě, budu je tak mít napsané i v časomíře. Pokud se někdo nenajdete, tak mě prosím kontaktujte. Vzhledem k tomu, že u SBT jsou jen 3 psi a z toho 2 feny, budou hodnoceni dohromady. Feny APBT/AST jsou naštěstí 3 a ještě přemýšlím, kam přidat křížence bull – psa, který je jen jeden.

Startovní listina RR:

Startovní listina Příchozí :

Startovní listina BULL:

Takže na sobotu namasírovat pesanům svaly a těšíme se!!!