Posledními závody skončila naše celoroční soutěž o nejrychlejšího psa RR SPORTU a to KVAPÍK. Letos to bylo, jako vždy, napínavé až do posledního závodu a myslím, že v některých kategoriích i překvapivé.

Jsme strašně rádi, že Vás naše celoroční soutěž baví a že se jí rádi účastníte. Letos to bylo trochu komplikovanější v kategorii Veterán RR fenka, protože Kami, která je velká srdcařka, měla vážnou operaci páteře, naše Shabinka bohužel nečekaně odešla za duhový most a zůstaly jen dvě fenky. A protože při posledních závodech zůstaly i v kategorii Veterán RR Pes na hodnocení jen dva psi, ocenili jsme i fenku, aby plaketka, kterou jsme letos nechali Kvapíkům dělat, nepřišla vniveč.

Zároveň nás mrzí, že jsme letos nemohli předat sošku Kvapíka, ale jen jeho fotku, protože paní, co je vyrábí skončila v nemocnici a nestihla nám je ušít. Ale už teď budu posílat e-mail s výsledky a až budou Kvapíci hotovi, spojím se s Vámi a domluvíme si předání.

Výherci letošní soutěže u RR jsou:

VETERÁN RR – Árný – majitele Aleše Novotného – 60 bodů

PES RR – Bayo Mugambi Kwayera – majitelů manželů Fiantových – 55 bodů

FENA RR – A´Mumbi Thembi Kwayeramanželů Fiantových – obhájila už po 4 své vítězství z předchozích ročníků a měla to letos opravdu těžké – 57 bodů

Výherci letošní soutěže u BULL plemen jsou:

APBT/AST -FENA – Čita – majitelky Katky Holubové – 55 bodů

APBT/AST – PES – Adolf – majitelky Moniky Pažinové – 60 bodů

SBT/ABT – FENA – Gigi Legosha – majitelky Denisy Mejzlíkové – obhájila loňské vítězství – 51 bodů

SBT/ABT – PES – Charlie Tango Tripsee – majitele Radka Hrdličky – 52 bodů

Tak a příští rok bude vypsán další ročník a už teď jsem zvědavá, jak se celý rok bude vyvíjet a kdo Kvapíky pro rok 2020 získá!