Jsem z masírky a té histerie kolem toho viru už tak utahaná, že musím k nadcházejícím závodům napsat nějaké informace. Vše se nám zkomplikovalo už tím, když můj muž odjel s kamarády do Itálie na hory. I když nebyli v zasažené oblasti a vrátili se ještě před uvalením povinné karantény pro všechny, kdo se z Itálie vrací, zůstali raději všichni pospolu ve 14-ti denní dobrovolné karanténě a tím se mi vše zkomplikovalo, ale jsem ráda, že brali ohledy na všechny, kdo chtějí dojet. Jsme závislí na půjčení auta od jeho zaměstnavatele a vše se odvíjelo od toho, zda-li nám vůz bude zapůjčen. A protože jsou skvělí, tak auto máme a nejhlavnější problém, jak dovést naviják a vše kolem něj, padl. Další problém je ten, že vše zůstalo na Honzovi Bukovském a na mě, kteří se snaží, přes všechny problémy, ty závody udělat k Vaší i naší spokojenosti a doufám, že se nám to s pomocí našich skvělých kamarádů, kteří nabídli pomoc, podaří!

Abych měla čisté svědomí, tak tímto chci poprosit všechny, kdo byl někde v cizině, aby zvážili účast na těchto závodech. Zároveň poprosím ty, kdo si myslí, že by se na těchto závodech mohli něčím nakazit, aby se do středy 11.3.2020 odhlásili. Je to na Vašem zvážení a věřte, že se zlobit nebudu i když je to únavný.

Pokud by došlo k nějakému většímu odhlašování, tak bychom závody přesunuly na 25.4.2020, kdy byl původně naplánován trénink, ale nevím, zda situace s tím co se děje kolem, nebude podobná.

Jinak prozatím je nahlášeno 28 RR, 16 příchozích a 20 bull a zároveň došlo k odhlášení pouze 2 lidí kvůli viru a 2 lidí kvůli nemoci dítěte. Proto mi i nadále stojí za to ty závody udělat! Pokud jsme na někoho zapomněla, tak se mi ozvěte!

SEZNAM RR na 1. Závody

Seznam PŘÍCHOZÍ na 1. Závody

Seznam BULL plemen – 1. Závody

Jestli se tedy nebojíte, budeme rádi, když dojedete. Občerstvení se budeme snažit opět nějaké zajistit a protože jsme se už s některými lidmi dlouho neviděli, tak se opravdu těšíme! Šárka a Honza!