Tak závody se nám přiblížili na dohled a musím sem vložit početné seznamy závodících pesanů a také nějaké informace. Vzhledem k tomu velkému počtu závodníků začneme se závody RR už od 9:30 hod dopoledne. Plynně poprosím, aby najížděli kolem 12:00 hod Příchozí a všechny od Bull poprosím o nájezd až po 13:00 hod. Myslím, že budeme mít co dělat, abychom to stihli do 14:00 hod odmotat a vyhlásit. Já sice dala stopku, ale pořád někdo prosil a tak hold máme velkou výzvu, protože je Vás 94 – z toho asi 6 štěňat bull plemen. Takže pokud se odpolední závody protáhnou, tak to omluvte. Také podle toho, jak to půjde rychle, budeme běhat zřejmě 2 a možná i 3 kola. To se uvidí až podle skutečnosti.

Běhat se bude nakonec na louce za chatkami uprostřed areálu. Určitě to bude kolem 200 m, tak se nemusíte bát, že to bude šup, šup. Ta velká louka, co jsme si mysleli, že bychom mohli běhat, je bohužel zemědělců a mají ji na seno. Takže by nám tam nic nevysekali a už teď ta tráva je hodně vysoká. Dá se použít max. na podzim, když už tráva neroste.

Vzhledem ke skutečnosti, že tam není žádná pořádná kuchyň a je to úplně jiné než na Křižanově, tak prosím Vás vezměte si sebou občerstvení. My bohužel nemáme vůbec možnost tam pro Vás něco mít. Sami budeme mít problém s jídlem a ani se tam nedá nikde nic koupit. Jako budeme tam mít čaje a kávy, tak to Vám asi někdo uvaří a chlapi si budou moci dát pivo, ale jinak jídlo tentokrát bohužel žádné!! Klidně si ta můžete udělat piknik, ale z vlastních zásob 🙂

SEZNAM RR :

SEZNAM PŘÍCHOZÍ:

SEZNAM BULL Plemen:

Takže v sobotu všichni dobře naladění a mějte prosím trochu trpělivost, pokud to tentokrát bude o něco delší. Chtěli jsme vyhovět všem a bude to velká zkouška nás i techniky!

Pokud se někdo nenajdete, tak mi snad raději ani nepište 🙂 🙂 :).

Ale upřímně se na všechny těšíme!! Celý team RR Sportu!