Přiblížily se nám 3. Závody, které se uskuteční na Rekreačním středisku Nesměř u Velkého Meziříčí. Většina z Vás tam už byla, tak víte, že v žádném případě nemáte jezdit nějakou zkratkou lesem, ale máte vjet do Velkého Meziříčí a až tam se dát směrem na středisko. Ta lesní cesta je velké dobrodrůžo, tak ať tam zase někdo nezůstanete.

Vzhledem k menšímu počtu závodících – celkem 46, začnou závody kolem 9:30 hod. Je 20 RR, tak si myslím, že to bude celkem rychle odsypávat. Příchozích je 11, tak vy byste mohli dorazit na 11:00 hod. A bulíci, kterých je jen 15 prosím ať najíždějí kolem 12:00 hod. Já tam tentokrát nebudu, tak se o organizaci bude starat moje pomocnice a kamarádka Verča Fiantová. Znáte ji, předává se mnou vždy ceny. Takže se prosím koukat po ní a ona Vás určitě nasměřuje kde se bude platit startovné. Žádné občerstvení nezajišťujeme, sami jsme tam bez jídla, tak si prosím něco vezměte sebou. Jak jsem koukala na počasí, tak i když je teď nádherně, tak se počasí o víkendu má zase pokazit, takže teplejší oblečení sebou a pláštěnky asi také.

Seznam na běhání RR :

Seznam na běhání Příchozí:

Seznam na běhání BULL:

Doufám, že vše proběhne pořádku a že si první, poprázdninové běhání všichni užijete. Všechny na dálku zdravím a budu na Vás myslet. Šárka